Loredana Chivu și-a amețit fanii cu o fotografie, dar un detaliu…”M-a șocat!”

Publicat: 03/08/2020 | 10:36

Loredana Chivu chiar amețește pe Facebook sau Instagram, acolo unde își pune poze incendiare. De curând, a ”lovit” cu o adevărată capodoperă la care fanii nici măcar nu și-au mai găsit cuvintele, pentru clasicele ”compuneri” de apreciere. Au spus doar: ”Superbă!”

CITEȘTE ȘI: FOTO | LOREDANA CHIVU, APROAPE DEZBRĂCATĂ PE PLAJĂ! BLONDINA ȘI-A ETALAT IMPLANTURILE DE DOUĂ KILOGRAME

Dar într-o altă postare, în care-și arată talia de viespe, un internaut a observant detaliul și a reacționat. ”Am intrat pe profilul tău doar să te văd în ceva video, pentru că m-a șocat talia ta! Talia ta în această poză este super mega photoshopată! Ai o talie superbă, dar în poze o editezi prea tare!”, i-a scris fanul.

Loredana Chivu, luată la rost de fani pentru slipul tip ”mască COVID”

Loredana Chivu s-a tunat din nou, un motiv în plus să-și etaleze trupul pe plajele de pe litoralul românesc, dar și pe social media! Blondina se afișează în cele mai indecente ipostaze, dar unii dintre internauți au criticat-o. Fosta asistentă TV și-a pus implanturi mamare uriașe, de două kg, și-a făcut o liposucție pentru a avea talia mai subțire, dar parcă și posteriorul a căpătat mai mult volum. Iar apariția ei pe o plajă din Mamaia, cu un slip minuscul a dat drumul la comentarii.

NU RATA: LOREDANA CHIVU NU SE POTOLEȘTE! BLONDINA ȘI-A MĂRIT BUSTUL ȘI MAI MULT: „MIE-MI PLACE SĂ FIU O FEMEIE VOLUPTOASĂ.” CUM ARATĂ ACUM, CU NOILE IMPLANTURI MAMARE. FOTO

„Doamne, asta și-a pus masca la p***a!”, ”Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău”, ”Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent…nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel”, ”Au înnebunit femeile, băi frate…nu mai știu cum să mai atragă atenția”, ”Noi înțelegem că arăți bine, însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine”, sunt câteva dintre comentarii.