Loredana Chivu, sărut pătimaș cu un manelist celebru! Au dat frâu liber fanteziilor, în avion / FOTO

Publicat: 01/03/2020 | 19:59

Este tunată, blondă, focoasă, dar se pare că nu se lipește nicio relație serioasă de ea! Sau, cel puțin…așa pretinde! Loredana Chivu și manelistul Nikolas Sax au dat frâu liber fanteziilor și s-au sărutat pătimaș, în avion!

Nu prea știm ce-și dorește de la viață și mai ales ce-și dorește de la un bărbat, dar se pare că el este cel care a reușit să o dea pe spate și să-i fure chiar și un sărut! Nikolas Sax, celebrul manelist i-a pus inimioara pe jar Loredanei Chivu, căci nu degeaba i-a oferit blondina un sărut pătimaș, de zile mari, chiar în avion! Pe contul lui de Tik Tok al unuia dintre prietneii lui Nikolas a fost postată o fotografie în care artistul o sărută pe Loredana Chivu.

Loredana Chivu se sărută cu Nikolas Sax

Ironia vieții, poate! În urmă cu doar câteva ore, Loredana Chivu a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le spunea fanilor săi de ce nu a ajuns, până acum, să aibă o relație serioasă.

„Încă sunt singură pentru că Dumnezeu scrie cea mai frumoasă poveste de iubire pentru mine” scria Loredana Chivu. Ceea ce nu știa blondina este că scenariul tocmai a fost terminat, iar ea a ajuns în brațele lui Nikolas Sax, celebrul manelist alături de care mai colaborează! Să fie oare o rătăcire de moment sau vom auzi de un nou cuplu în lumea maneliștilor? Nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem pe ce cărări o mai duce viața, pe Loredana Chivu.