Loredana Chivu s-a filmat topless, în bikini minusculi! Imaginile i-au înfierbântat pe reprezentanții sexului tare

Publicat: 17/06/2020 | 23:18

Afară… atmosfera nu este deloc una fierbinte, de vară… însă, Loredana Chivu “a avut grijă” ca lucrurile să se schimbe! Desigur, pe social media, unde a publicat o filmare incendiară. Blonda sexy s-a filmat topless, în timp ce avea doar bikini minusculi pe ea. Imaginile i-au înfierbântat pe reprezentanții sexului tare, iar unii dintre aceștia i-au făcut propuneri mult prea indecente.

Descoperă și: Loredana Chivu, în suferință după trauma trăită din cauza scandalului cu mașina incendiată. Fosta asistentă TV a făcut noi declarații despre persoanele implicate

Loredana Chivu s-a filmat topless și în bikini minusculi

Loredana Chivu a stârnit controverse cu două dintre mesajele postate de curând pe Instagram Stories. Și asta pentru că, mărturisirile scrise sunt destul de triste: “O să caut toată viața mea iubirea adevărată… Din iubire am fost făcută, cu iubire am fost crescută… și nu mă pot adapta vremurilor mult prea moderne… Sunt sigură că undeva, cândva, tot cee ace am scris eu acum va avea un sens…” și “Nimic nu-i prea greu, de mână cu Dumnezeu. Mulțumesc, Doamne”. După ce unii dintre fani au crezut să suferă din iubire, după o despărțire, ea a lămurit totul despre viața sa amoroasă, după cum puteți vedea în rândurile de mai jos.

Ulterior, fosta asistentă TV a încins atmosfera pe rețelele de socializare cu un scurt video în care apare topless și poartă doar bikini negri, care au o croială provocatoare, după cum puteți observa în galeria foto a articolului. În imagini, ea își unduiește trupul de zeiță, iar gestul său i-a înnebunit pe bărbați.

Nu rata: Topul vedetelor care fac plajă în cele mai sexy poziții. Pe ce locuri sunt Delia, Lora, Bianca Drăgușanu ori Loredana Chivu

Loredana Chivu, declarații despre misteriosul bărbat cu care s-a afișat de curând

La începutul acestei luni, focoasa blondină a făcut publică o poză în care apare alături de un bărbat plin de tatuaje, iar mulți dintre fanii ei au crezut că este iubitul pe care l-a ținut ascuns de ochii tuturor… mai ales că în imagine a fost surprins momentul în care Loredana Chivu îl sărută tandru pe frunte pe tânărul musculos.

“Nu am spus niciodată că mi-am făcut o relație. În ultima perioadă nu am afirmat că mi-am făcut o relație. Sunt la fel cum mă știți: o femeie liberă. Nu este un Story de despărțire, în primul rând, este un lucru pe care eu am simțit să îl scriu, nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în viața mea. Este un lucru pe care am simțit să îl scriu și atâta tot.  Nu m-am despărțit de nimeni, nu am o relație cu nimeni, sunt o femeie singură. Nu știu de cine să mă despart, că nu am avut de cine să mă despart, asta e ideea. M-am despărțit acum mult timp, un an, cred. Dacă am publicat o poză, nu am scris că suntem iubiți sau că suntem ceva, nu eram nimic, era o simplă poză. Este prietenul meu, o cunoștință și așa mai departe, dar nu relație.

Toată lumea își dorește să își găsească jumătatea la un moment dat din viața sa, dar nu sunt atât de disperată să îmi găsesc pe cineva. Toate la timpul lor, eu așa consider, că toate lucrurile o să se întâmple atunci când trebuie și ce este menit să fie pentru mine, o să fie. Decât să fi fost în vreo relație cu vreun bărbat până acum și să ajung la 30 de ani, să fiu divorțată și poate cu vreo doi-trei copii după mine, singură, cred că ar fi o situație destul de grea pentru mine, pentru că sunt foarte familistă și eu îmi doresc o familie tradițională. Mama, tata să fie în viața copiilor. Așadar, consider că Dumnezeu m-a ferit de toate aceste lucuri, de aceea nu mă plâng. În momentul în care o să am o relație, cu siguranță, bărbatul acela va face parte din viața mea în fiecare zi”a declarat fosta asistentă TV în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

El este bărbatul despre care mulți internauți au crezut că este iubitul pe care Loredana Chivu l-a ținut ascuns. În realitate, ei sunt doar buni prieteni © arhivă / Facebook
El este bărbatul despre care mulți internauți au crezut că este iubitul pe care Loredana Chivu l-a ținut ascuns. În realitate, ei sunt doar buni prieteni © arhivă / Facebook

Ulterior, Loredana Chivu a mai spus: În relațiile în care am fost până acum, cele de lungă durată, au mers. Faptul că, la un moment dat, ceva s-a rupt și nu a mai fost ok, bineînețeles, ne-am despărțit, pentru că așa este sănătos. Nu poți să rămâi într-o relație care nu-ți mai aduce fericire sau o relație în care nu te mai înțelegi și devine toxică, e normal ca ambii parteneri să ajungă la despărțire. Nu cred că e ceva ce pornește de la mine sau de la persoanele cu care am fost în relație. Pur și simplu!”.