Loredana Chivu rupe tăcerea după episodul sărutului pătimaș din avion: “Am făcut-o la…”

Publicat: 02/03/2020 | 23:28

În urmă cu câteva zile, fosta asistentă TV a dat frâu liber fanteziilor și s-a sărutat pătimaș, într-un avion, cu un renumit manelist. Imaginile cu gesturile tandre dintre Loredana Chivu și Nikolas Sax s-au viralizat, iar toată lumea s-a întrebat dacă între cei doi există o relație serioasă. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sexoasa blondină a vorbit deschis despre ”amantlâcul” la înălțime. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Loredana Chivu este, fără doar și poate, una dintre cele mai „fierbinți” prezențe feminine din showbiz. Mai tot timpul a încercat să își țină relațiile departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, sexoasa blondină a fost surprinsă într-un moment plin de tandrețe, alături de un manelist celebru. Când se întorceau din Belgia, în aeronavă, cei doi au părut că dau frâu liber sentimentelor, sărutându-se pătimaș. (NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!)

Loredana Chivu, sărut pătimaș cu un manelist celebru

După ”amantlâcul” din avion, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, sexoasa blondină a rupt tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu celebrul manelist. (NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL LUI CĂLIN GEAMBAȘU)

”Am făcut-o la mișto. E doar prietenul meu și atât. Nu avem nicio relație. Am făcut o grămadă de filmulețe, dar doar atât a fost, nimic mai mult. Nici nu ne-am pupat. Noi am făcut glume, iar lumea a luat totul de bun”, a declarat Loredana Chivu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Loredana Chivu, mărturisiri savuroase

Momente dificile pentru Loredana Chivu

Loredana Chivu a postat, recent, pe o rețea de socializare, un mesaj care i-a pus pe jar pe admiratorii ei. Superba blondă ar fi căzut în depresie, iar cuvintele pe care le-a folosit în postare sunt de-a dreptul cutremurătoare. (NU RATA: FOSTA ”REGINĂ R&B” RUPE TĂCEREA LA 4 ANI DE LA DIVORȚ)

Mi-e greu să recunosc că trec printr-o perioada foarte grea, în care am realizat că în tot ceea ce credeam eu, iubire, compasiune, sentimente reale și oameni buni, nu prea mai există… ce dezamăgire! Toată viața am căutat și am oferit tot ce am avut mai bun din mine oamenilor din viața mea… și mereu am ajuns să fiu profund dezamăgită!

E greu să ai o inima bună în zilele noastre… e cel mai mare defect al meu, care mi-a adus doar suferință! (…) Şi mă lupt cu mine să fiu altfel… pentru că bunătatea mea mi-a adus doar nefericire! Şi nu mi-e rușine să recunosc! Ştiu că mulți vă bucurați de răul meu, dar nu mă interesează absolut nimeni și nu mă ajută cu nimic să mimez o fericire falsă!

Am o Cruce grea de dus! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu și trec în continuare și vă spun sigur că e oribil de greu! Îl am pe Dumnezeu, familia mea și atât! Nu mai cred în nimeni și nimic! Şi cel mai rău este că mi-am pierdut speranța!”, a scris Loredana Chivu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)