Loredana Chivu riscă să fie evacuată printr-o decizie a instanței

Publicat: 13/04/2021 | 23:31

Loredana Chivu petrece, de câteva zile, în Dubai. Îi merge bine, exceptând „marea prăjire” la care a supus-o soarele puternic din Emirate, dar acasă, la București, situația nu e chiar roz pentru divă. Asta pentru că se află într-un proces și ar putea să se trezească evacuată din spațiul pe care l-a închiriat. Proprietarul a luat decizia de a o acționa în judecată, în urma unor neînțelegeri, probabil la plată, iar procesul este pe rol. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Loredana Chivu își trăiește viața la maximum. Nu este pentru prima dată când se „prăjește” la soarele arzător din Dubai. Acasă a rămas însă un proces pe rol, pe care cineva i l-a deschis la Judecătoria Sectorului 2. Este vorba despre un spațiu pe care blondina l-a închiriat cu ceva timp în urmă, dar, în urma unor neînțelegeri cu proprietarul acestuia, a ajuns acum să fie la un pas de evacuare. Se pare că ar fi vorba despre neplata chiriei, spun apropiații Loredanei, astfel că, nefiind loc de ”compasiune” din partea omului de la care a închiriat, diva ar putea pierde spațiul respectiv.

Loredana Chivu se află la plajă, în Dubai, dar acasă are probleme cu proprietarul spatiului pe care l-a închiriat

Sigur, procesul încă nu s-a derulat până la capăt, așa că ar mai fi timp de bunăvoință din partea amândurora, astfel ca Loredana Chivu să-și păstreze locul, iar proprietarul să încaseze, în continuare, chiria. Un prim termen la Judecătoria Sectorului 2 s-a derulat, dar magistrații nu au dat un verdict. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU RUPE TĂCEREA! A SPUS TOTUL DESPRE MILIONARUL DIN ARAD: ”NU ESTE ÎNSURAT!”)

Loredana Chivu s-a ”prăjit” la soarele din Dubai

Altfel, Loredana Chivu s-a lungit pe șezlongul comod, pe plaja din Dubai, iar soarele chiar și-a făcut de cap. Blondina nu s-a speriat, ba chiar s-a amuzat, postând fotografiile pe contul ei de Facebook. S-a fotografiat alături de fratele ei, iar rochia neagră și decoltată a lăsat sânii în largul lor, dar și pielea roșie de la arsurile solare la vedere. Internauții nu au ratat ocazia de a se amuza pe seama ei. „Ești singura ființă umană care a reușit performanța să ardă soarele din Dubai și să doarmă pe Lună doar cu capul!”, ”Capul e de la alt corp”, ”Ai vrut să iei tot soarele de Dubai?”, ”E ca și cum ai avea trei jante albe și o jantă roz….”, ”Nici creveții nu fac așa culoare în tigaie”, ”Față albă și corpul roșu de zici că are calorifer în ea”, ”Oare o putea dormi??”, sunt câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc, pe rețelele de socializare, pe Loredana Chivu.

Loredana Chivu, fără gânduri de procese

Loredana Chivu, cu un bolid de 300.000 de euro

Loredana Chivu apărea, recent, cu un bolid de lux de 300.000 de euro. Și au sărit imediat zvonurile potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un afacerist însurat, care i-ar fi făcut mașina cadou. Loredana a făcut unele precizări. În primul rând, că bărbatul de care s-a vorbit nu este căsătorit. „Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. (NU RATA: LOREDANA CHIVU S-A ACCIDENTAT ÎN DUBAI. CUM A FOST SURPRINSĂ BLONDINA DE FANII EI)

Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a declarat Loredana Chivu.

Sursa foto: Instagram

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.