Loredana Chivu plătește 50.000 € pentru a-și reface posteriorul!

Publicat: 21/06/2021 | 23:26

Loredana Chivu nu mai are liniște după ce i s-au “topit” fesele în urma unei intervenții chirurgicale prin care a trecut la o clinică de înfrumusețare deținută de Valentin Burada. Pentru a-și reface posteriorul, fosta asistentă a lui Dan Capatos plătește nu mai puțin de 50.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

La începutul anului 2019, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. Din acel moment, fosta asistentă și-a prezentat “investiția” din toate unghiurile, cu fiecare ocazie. Ce-i drept, priveliștea a fost, tot timpul, demnă de privit. A venit, însă, și momentul “upgrade-ului” pe care, clar, blondina îl regretă.

Așa cum v-a informat CANCAN.RO încă din luna aprilie, Loredana Chivu a repetat procedura de injectare fesieră la o clinică privată din Capitală, vizitată, de-a lungul timpului, de multe vedete autohtone. Intervenția ar fi costat mai puțin față de prețul obișnuit de pe piață, în principal pentru că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul.

Tratament în România

Ulterior, fesele vedetei s-au “topit”, posteriorul bombat din trecut al blondinei fiind în clipa de față doar o amintire. A urmat, evident, un conflict între Loredana Chivu și clinica unde a făcut intervenția chirurgicală. Litigiul dintre părți se va finaliza în instanță, fosta asistentă a lui Dan Capatos anunțând deja că a deschis un proces.

(VEZI ȘI: PRIETENELE LOREDANEI CHIVU, DECLARAȚII-BOMBĂ DESPRE DEPRESIA VEDETEI)

Între timp, Loredana Chivu nu lasă nimic la voia întâmplării și este decisă, mai mult ca niciodată, să-și “recupereze” posteriorul. În acest sens, potrivit surselor CANCAN.RO, blondina a început un tratament în România, care ar urma să se întindă pe durata a șase luni. Aici vorbim de refacerea feselor, puternic afectate de ultima dintre operații.

Posteriorul bombat al Loredanei Chivu a devenit o amintire

Ședințe până la finalul anului

Loredana Chivu ar fi primit asigurări că posteriorul va fi ca nou după tratament, dar și prețul este pe măsură. Nu mai puțin de 50.000 de euro costă refacerea. Banii nu ar reprezenta, însă, o problemă pentru fosta asistentă TV, care ar fi dispusă să investească oricât doar pentru a arăta la fel ca înainte de intervenția chirurgicală eșuată prin care a trecut.

Cele șase luni se anunță dificile pentru Loredana Chivu, dar efortul, cu siguranță, va merita. La finalul anului ar urma să aibă posteriorul cu care a zăpăcit mințile multor bărbați din showbiz și nu numai. Până atunci, ex-asistenta lui Dan Capatos se prezintă la tratament, numărând, mai mult ca sigur, zilele până va scăpa de coșmarul pe care îl trăiește în prezent.

(VEZI AICI: PERCHEZIȚII LA CLINICA DATĂ ÎN JUDECATĂ DE LOREDANA CHIVU! CU O SEARĂ ÎNAINTE, PATRONUL VALENTIN BURADA I-A SERBAT ZIUA IUBITEI CU ȘAMPANIE ȘI ARTIFICII)

“A fost la un pas de moarte!”

Altfel, conform mărturiilor făcute de o persoană din anturajul Loredanei Chivu, aceasta ar fi fost la un pas să plătească cu viața pentru “tuning-ul” pe care și l-a făcut la posterior.

S-a chinuit cu 11 operații ca să își scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face și ea într-o perioadă mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune și încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău pshic și mai sunt și oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, ne-a declarat în exclusivitate apropiatul divei, sub protecția anonimatului.

Substanța ar fi băgat în spital mai multe paciente

Clinica unde Loredana Chivu a efectuat procedura este deținută de Valentin Burada, un om de afaceri, în niciun caz medic, așa cum se întâmplă de obicei. Acesta a înființat o companie care oferă injectări și procedee estetice. El a angajat mai mulți medici care asigură astfel de servicii. Omul de afaceri nu ar avea însă obiceiul să promoveze doctorii, ci doar pe el însuși. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, cu substanța care se injectează în fese ar fi probleme mari. Această procedură ar fi născut multe infectări și fistule care au necesitat intervenții chirurgicale complexe.

(CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE MEDICUL CARE I-A DISTRUS POSTERIORUL “LE-AM CERUT DAUNE DE 300.000 DE EURO”)

În general, pacientele au fost nevoite să meargă la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri pentru a se opera. Potrivit surselor noastre, substanța ar fi cehească și s-ar fi numit inițial Aquafilling, dar, din cauza anumitor probleme, producătorii i-ar schimbat numele în Los Deline. Momentan, ar fi neclar dacă substanța este aprobată, oficial, în România, ci doar folosită în virtutea faptului că Cehia este membru al UE.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.