Loredana Chivu, păruită de soția unui milionar. Vedeta e acuzată că i-ar fi mâncat banii bărbatului 

Publicat: 14/05/2021 | 08:21

Ghinioanele se țin lanț de Loredana Chivu. Se pare că în ultima perioadă, viața personală a blondei nu este deloc una liniștită, iar femeile au început să devină tot mai geloase pe ea. Tocmai acesta ar fi și motivul pentru care Loredana ar fi avut parte de o păruială din partea soției unui milionar. 

Potrivit Spynews.ro lucrurile au stat în felul următor: zilele trecute, Loredana Chivu ar fi fost atacată chiar în fața blocului în care locuiește, de o femeie căsătorită. S-ar părea că gestul femeii a fost cauzat de o apropiere suspectă între vedetă și soțul ei.

Se pare că femeia în cauză i-ar fi reproșat Loredanei Chivu că ar avea o relație cu soțul ei și că l-ar fi „vrăjit ” atât de tare încât a cheltuit o sume foarte mari cu ea. De fapt, ar fi vorba chiar despre un procent important din averea bărbatului, care, în acest context, ar fi ajuns în situația în care și-a fi vândut inclusiv una dintre mașini, pentru a face rost de bani.

Nu este prima dată când vedeta are probleme cu soțiile sau iubitele geloase. Ne aducem aminte că în urmă cu ceva timp, o femeie i-a incendiat mașina, iar iubitele unor maneliști le-au interzis să nu o ma ia la evenimente, din cauza geloziei.

CITEȘTE ȘI LOREDANA CHIVU, JIGNITĂ PE INSTAGRAM: “DACĂ ÎNȚELEGI CE VREAU SĂ ZIC”. UNII DINTRE FANI AU RĂMAS MUȚI DE UIMIRE CÂND AU VĂZUT GESTUL BLONDEI

Cu cine se iubește Loredana Chivu

Recent, Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Loredana Chivu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat: ” Nu este însurat. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a spus blondina.

VEZI ȘI CUM A REACȚIONAT UN AFRICAN ÎNFIERBÂNTAT DUPĂ CE LOREDANA CHIVU ȘI-A PUS O POZĂ ÎN CARE POARTĂ O CĂMAȘĂ DESCHEIATĂ, FĂRĂ SĂ AIBĂ SUTIEN | FOTO

Sursă foto: instagram.com