Loredana Chivu nu se potolește! Blondina și-a mărit bustul și mai mult: „Mie-mi place să fiu o femeie voluptoasă.” Cum arată acum, cu noile implanturi mamare. FOTO

Publicat: 26/06/2020 | 21:46

Loredana Chivu a apelat din nou la medicul estetician. Deși aspectul ei fizic este ireproșabil, având un bust extrem de generos, blondina a simțit nevoia să pluseze în  zona sânilor și mai mult.

Loredana Chivu a ieșit din pandemie pusă pe fapte mari. Blondina a considerat că nu este suficient de „tunată”, așa că a mers să-și facă câteva retușuri la corp ieri. Sexoasa blondină din showbiz le-a povestit astăzi fanilor pe internet de ce a recus la un nou implant mamar.

CITEȘTE ȘI: Augustin Viziru, schimbat total în rolul de tătic. Își ajută partenera în permanență: „Am început să dau cu mopul prin casă, să fac curățenie.”

„Așa arăt eu după două operații destul de dificile și v-am promis că vă spun despre ce e vorba. Mi-am schimbat implanturile, pentru că aveam o mica problemă la  implantul din partea dreaptă și am hotărât să le schimb și să-mi pun o mărime mai mare.”, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

CITEȘTE ȘI: Cântăreața Nico, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel: ”Mi se pare absurd să…”

Mai mult, Loredana a intervenit și la nivelul abdomenului, pentru  avea „cea mai mică talie”, spune ea.

„Mi-am făcut și o liposucție, pentru căîmi doresc să am cea mai mica talie. Deși și înainte era mică, dar acum credeți-mă că este foarte mica. Într-adevăr în această pandemie pusesem câteva kilograme pe mine care nu-mi plăceau. Am încercat să fac sort să slăbesc, dar cumva m-am blocat. Nu mi-a întâmplat niciodată să nu mai pot să slăbesc și, oricum, grăsimea de la burtică tot rămâne.”, a mărturisit Loredana Chivu.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac, la un pas să rămână fără 20.000 de euro: ”E nenorocire! Acum e acum!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

G.N?

O postare distribuită de Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) pe

De asemenea, Loredana Chivu a mărturisit că se simte foarte fericită de alegerile făcute și își asumă absolut orice intervenție estetică avută.

„Mie-mi place să fiu o femeie voluptoasă, o femeie care întotdeauna tinde spre perfecțiune și acum mai am foarte, foarte puțin și o să mă simtexact așa cum vreau eu să fiu. O să fiu cea mai bună versiune a mea.”, a mai spus blondina.

Mai mult, Loredana a ținut să-și anunțe fanii că urmează și alte surprize la nivel esthetic în viitor.