Loredana Chivu, la cea mai sexy partidă de biliard. Ce s-a întâmplat, în timpul „acțiunii”, cu noile implanturi ale fostei asistente TV

Publicat: 19/12/2020 | 23:48

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care „dau foc” sfârșitului de an! Fosta asistentă TV Loredana Chivu a oferit un moment extrem de fierbinte la o partidă de biliard. Bustul generos al blondei a ”evadat” în timpul acțiunii. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini răvășitoare în prim-planul cărora se află fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Loredana Chivu a reușit să tranforme o banală partidă de biliard într-un show desprins parcă din filmele pentru aduți. Noile implanturi ale sexoasei blondine s-au dovedit de-a dreptul „neastâmpărate”.

Nimeni nu s-a mai uitat la bile

După cum se poate observa în imaginile +18 prezentate în premieră de CANCAN.RO, sutienul purtat de Loredana s-a dovedit neîncăpător pentru bustul ei generos. Așa se face că, la un moment dat, blondina a reușit să încingă atmosfera. Pesemne că presiunea jocului și-a spus cuvântul, astfel că „bijuteriile” fostei asistente TV n-au mai rezistat în bustieră și au ”evadat”.

Tot momentul, de-a dreptul răvășitor, se pare că a fost apreciat la justa valoare de masculii aflați prin preajmă. Din câte se pare, nimeni nu a mai fost atent la bilele de pe masă și și-a îndreptat atenția către ”pepenii” Loredanei Chivu. (CITEȘTE ȘI: BRIGADA “CORUPĂTOARELE” A COMIS-O DE ZIUA NAȚIONALĂ)

Cum are o fire dezinhibată, fosta asistentă TV nu a părut jenată și, fără să-i pese că arată mai mult decât și-a dorit, a continuat partida ca și cum nimic nu s-a întâmplat. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU A AJUNS DIN NOU PE MÂNA MEDICULUI)

Bustul generos al Loredanei a ”evadat” la o partidă de biliard

Când a primit prima pereche de silicoane

Blondina ar fi devenit femeie alături de Alex Necula, cel care i-ar fi împlinit toate poftele după prima noapte de amor.

„Pentru că a fost virgină, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani să își umfle buzele și îi satisfăcea toate capriciile. Ea își cumpără haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La rândul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului ei. Îl și iubea, dar nici nu voia să piardă confortul de care se bucura”, spunea o prietenă apropiată a blondinei, acum ceva timp.

Loredana Chivu, momente +18 , la o partidă de biliard

Sărutări pasionale cu Simona Trașcă!

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu și Simona Trașcă au dat drumul la distracție și au petrecut până târziu într-un club din Timișoara. Cele două s-au pregătit cuviincios, s-au îmbrăcat sexy și au ieșit la dans. S-au unduit toată noaptea pe muzica ce răsuna din boxe și nimic nu le-a stricat buna dispoziție.

Loredana Chivu și Simona Trașcă sunt prietene de ani de zile și au o legătură specială. Cele două au ținut să demonstreze acest lucru încheind apoteotic seara cu un sărut. Fostele asistente TV s-au lăsat purtate de val, iar în timpul dansului s-au apropiat periculos de mult, sărutându-se cu foc.

Scena a făcut deliciul celor prezenți, care s-au bucurat de momentele incendiare oferite de cele două prietene. Mai mult, ca treaba să fie dusă până la capăt, Loredana Chivu a „capturat” momentul și l-a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram, care au fost intrigați de cele văzute.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.