Loredana Chivu, gafa sfârșitului de an! A dansat erotic în clubul BOA până a rămas cu totul la vedere

Publicat: 22/12/2019 | 08:33

Loredana Chivu este o prezență care nu trece neobservată, nici pe stradă, cu atât mai puțin la evenimentele la care ia parte. Recent, s-a distrat alături de prieteni în clubul Boa, din Capitală, acolo un a făcut un show de toată frumusețea. Blondina știe cum să atragă atenția, a purtat o rochie neagră, foarte scurtă și a înnebunit bărbații cu miscările ei lascive.

Filmată din spate, în timp ce dansa erotic, bomba sexy a lăsat la vedere zona intimă. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii au luat-o razna și i-au lăsat diverse comentarii. Firește, a fost pe placul prietenilor virtuali, rămânând doar întrebarea referitoare la premeditarea sau lipsa de premeditare a unei astfel de apariții online.

Cum și-a împodibit Loredana Chivu bradul de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar toată lumea dă fuga să cumpere cele mai frumoase decorațiuni, dar și cel mai frumos brăduț. În fiecare an, Loredana Chivu își împodobește bradul alături de cei dragi. Blondina a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale.

Iar sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. Fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat bradul de Crăciun.

”❤️❤️ nu exista an sa nu imbodobesc bradul cu toata familia!Nimic nu mi umple mai mult sufletul de bucurie!❤️ #christmastree #joy #home #love #family #blessings”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.