Loredana Chivu, fotografia care a înnebunit fanii. Cum a apărut blondina pe internet

Publicat: 07/03/2020 | 18:11

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy apariții din România. Blondina încearcă să arate din ce în ce mai bine, iar acest lucru nu este ușor. Este apreciată pentru silueta pe care o are și pentru fotografiile incendiare pe care le postează.

Loredana face ravagii pe internet, postează aproape zilnic poze în care își dezvăluie din ce în ce mai mult corpul. Fotografiile fostei asistente tv incită imaginația bărbațiilor și dau liber fanteziilor. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU RUPE TĂCEREA DUPĂ EPISODUL SĂRUTULUI PĂTIMAȘ DIN AVION: “AM FĂCUT-O LA…”)

Recent, Loredan Chivu a posta pe contul personal de Facebook o imagine care a adunat rapid mii de aprecieri, mai ales din parte publicului masculin. Deșii scopul fotografiei este de a promova pantofii și geaca pe care le poartă, sigur un alt element a atras atenția. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU SE DEZBRACĂ DE TOATE… INHIBIȚIILE! CUM ȘI-A ARĂTAT BLONDINA POSTERIORUL ÎN FAȚA TUTUROR)

Blondia și dezvăluit bustul generos, care este aprope în întregime la vedere. Cu o atitudine de „fată rea” și o poziție sexy, Loredana a reușit să bulverseze mulți urmăritori.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate: „Loredana ești minunată și foarte sexy”, „Toată atenția la geacă și pantofi… da, clar????????”, „Te-am visat și este de ajuns. Te iubesc.”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit.

Însă ca de fiecare dată au existat și cârcotași care au critcat-o și au spus că arată așa datorită operațiilor estetice. Loredana Chivu nu acordă atenție comentariilor negative, iar în ceea ce privește operațiile aceasta a fost mereu sinceră.

„Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas”,  a mărturisit Loredana, acum ceva timp.