Loredana Chivu, cu totul la vedere în noul videoclip al manelistului Toni

Publicat: 17/12/2019 | 13:36

Loredana Chivu apare cu zonele intime la vedere în noul videoclip al manelistului Toni! Îmbrăcată sexy, diva a dansat lasciv pe ritmuri de manele, alături de alte artiste. Fanii fostei asistente TV, dar și ai cântărețului Toni s-au bucurat când au văzut rezultatul colaborării lor.

Citește și: Fanii au crezut că nu văd bine! Cum și-a împodibit Loredana Chivu bradul de Crăciun

Loredana Chivu, cu totul la vedere în noul videoclip al manelistului Toni

Loredana Chivu a strălucit la propriu pe platourile de filmare ale clipului realizat pentru melodia “Am rețetele mele”, lansată de curând de manelistul Toni. Și asta pentru că blondina a ales o salopetă din două piese argintie, strălucitoare. Croiala ținutei este una provocatoare: decolteul bluzei e extrem de generos, iar pantalonii sunt crăpați în părți. În timpul dansului s-a putut vedea că vedeta nu a purtat bikini la filmări.

Fericită și mândră de noul proiect, Loredana Chivu a dat vestea pe Facebook, unde a distribuit noul videoclip al manelistului Toni și a scris mesajul: “Cel mai nou videoclip in care apar!????????♠️”. Prietenii și fanii divei au înroșit butonul de like și i-au lăsat numeroase comentarii.

Loredana Chivu, de câte ori și-a schimbat silicoane și câte operații estetice și-a făcut

În vârstă de 29 de ani, Loredana Chivu și-a schimbat de trei silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a subliniat că nu și l-a operat. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe imagini HOT cu aparițiile vedetei pe litoralul românesc, unde a îmbrăcat costume de baie extrem de sexy.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice

“O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Pare banc, dar nu e! Câte clase are, de fapt, Loredana Chivu