Loredana Chivu, cadou de mii de euro! De ce surpriză a avut parte blondina

Publicat: 15/06/2021 | 18:55

Loredana Chivu a făcut furori pe rețelele de socializare cu noua achiziție. Colecția de bijuterii a blondinei s-a mărit, pe listă adăugându-se un ceas Rolex superb. Se pare că bijuteria ar fi fost primită cadou, iar vedeta nu s-a sfiit să le arate și internauților totul.

Loredana Chivu a avut parte de o surpriză de proporții. Blondina a postat pe rețelele de socializare cadoul pe care le-a primit și le-a arătat tuturor despre ce e vorba. Aceasta a fost surprinsă cu un buchet uriaș de trandafiri aurii și o ceas Rolex, argintiu cu inserții aurii și diamante.

Internauții s-au întrebat imediat cine este cel care a trimis cadoul și au încercat să afle răspunsul. Loredana Chivu nu a dat prea multe detalii, însă a lăsat să se înțeleagă că vine din partea cuiva drag. Mai mult, blondina a subliniat că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Loredana Chivu, Rolex de mii de euro

Loredana Chivu, proces cu medicul ce i-a distrus posteriorul

Loredana se află în plin proces cu medicul estetician care i-a greșit operația la posterior, afectându-i grav fesele după un ser injectat, nou apărut pe piață. Blondina vrea ca doctorul să plătească pentru ce a făcut și cere daune în valoare de 300.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: CINE E PROPRIETARUL DIN ACTE AL MAȘINII DE 380.000 € PE CARE O CONDUCE LOREDANA CHIVU?!)

Operația estetică la posterior a avut loc cu doi ani în urmă, iar Loredana a fost de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației fosta asistentă TV a acuzat dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită mereu să se bandajeze pentru a nu se infecta. Persoane din anturajul vedetei spun că aceasta a mai făcut cel puțin zece operații pentru a îndepărta serul respectiv care i-a afectat posteriorul extrem de mult.

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a spus Loredana Chivu.