Loredana Chivu, acuzată de fani că folosește Photoshop: ”Hai să colaborăm pe partea de editare”

Publicat: 21/06/2021 | 21:54

După ce a fost aspru criticată pentru că nu a folosit creme de protecție solare și a suferit arsuri, acum… fanii o atacă din nou pe Loredana Chivu. De această dată, pentru că blondina folosește Photoshop.

A vrut să aibă un bronz ca-n reviste, dar și-a luat o țeapă de zile mari. Loredana Chivu a stat prea mult la soare, în Dubai, fără să folosească cremă de protecție. Iar consecințele inconștienței sale n-au întârziat să apară. Blondina a suferit arsuri solare și și-a șocat fanii cu ipostazele în care a fost surprinsă, care au criticat-o aspru.

Iar, acum, Loredana Chivu a fost luată din nou la rost de fani. În ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram, vedeta are fața vizibil mai albă decât restul corpului, iar caloriferul din imagine pare să fie mai subțiat la bază. Fanii au observat imediat detaliile și au criticat-o dur pe Loredana.

”Hai să colaborăm pe partea de edit, să nu se mai dilate caloriferul pe viitor / Nimic de zis. Foarte frumoasă, dar se cunoaște. Fața albă, corpul negru. Cam aiurea / S-a dus linia caloriferului”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Blondina n-a avut însă nicio reacție.

Loredana Chivu, acuzată că folosește Photoshop (sursa FOTO: Instagram)

Cu cine s-a cuplat Loredana Chivu

Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IPOSTAZĂ INCENDIARĂ PE INTERNET. BLONDINA ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI DECUPAT BODY)

Loredana Chivu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat.

„Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat.

Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a declarat Loredana Chivu.