Loredana Chivu a revenit la cel mai cunoscut studio de videochat din țară

Publicat: 09/03/2020 | 12:56

Loredana Chivu, fosta asistentă a lui Capatos, a discutat, în cadrul unei întâlniri informale cu modelele de la Rich Girls Studios, despre cum este mai bine să investești banii câștigați din videochat, cum să împarți această viață cu cea sentimentală, dar și despre găsisea bărbatului potrivit.

Mai mult decât atât, Loredana le-a vobit fetelor despre operațiile estetice pe care le-a făcut, dar și despre motivele care au determinat-o să facă aceste schimbări, sfătuidu-le să apeleze la aceste metode dacă nu se simt bine în pielea lor.

Discuțiile despre relații

Așa cum se întâmplă în general atunci când fetele se adună, discuțiile despre relații, sentimente și bărbatul perfect nu au avut cum să lipsească. Loredana le-a mărturisit cu sinceritate că a avut o relație cu un bărbat care nu avea o situație financiară la fel de bună ca a ei și cu toate încercările ei de a face relația să funcționeze, nu a fost posibil. Tocmai de aceea, blonda le-a recomandat tinerelor să nu repete greșelile ei.

2020, un an plin de schimbări

La capitolul planuri pe anul acesta, Loredana Chivu a mărturisit că își dorește o mașină nouă, propriul business și ca timpul să îi permită să ajungă în Bali să se relaxeze. Le-a îndemnat pe modelele Rich să investească atât în viitorul lor, să își cumpere o casă sau o mașină și de ce nu, să își transforme pasiunile în oportunității de business.

Rich Girls Studios este unul dintre cele mai apreciate studio-uri de videochat la nivel internațional, fiind format dintr-o echipă exclusiv feminină. Prin Centrul de Excelență în Training, modelele au șansa de a obține încasări mari și premii la cele mai prestigioase gale din industrie.