Loredana Chivu a ”reluat-o” cu fostul logodnic al Mădălinei Ghenea?!

Publicat: 10/06/2021 | 23:53

Loredana Chivu este încă slăbiciunea lui Philipp Plein?! În ciuda faptului că ex-iubitul Mădălinei Ghenea se află într-o relație de aproximativ doi ani cu Lucia, un model cunoscut, ar părea că celebrul designer ”își face timp” și pentru fosta asistentă TV. Iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini care dau de bănuit.

Zilele trecute, ochiul vigilent al paparazzilor a surprins-o pe Loredana Chivu pe străzile din Capitală. Îmbrăcată într-un compleu casual, alb, cu șlapi, fosta asistentă a lui Dan Capatos ieșea dintr-un salon de înfrumusețare, acolo unde s-a lăsat pe mâna unui make-up artist. (NU RATA ȘI: LOREDANA CHIVU SE LAUDĂ CU UN NOU BOLID)

A butonat telefonul timp de câteva minute, s-a asigurat, s-a uitat în stânga și-n dreapta, iar apoi a traversat strada ca să ajungă la bolidul ei de lux, Lamborghini Urus, parcat aproape de salon. A deblocat mașina în valoare de peste 300.000 de euro și s-a urcat la volan.

Doar că, din greșeală, a deschis și portbagajul. A închis portiera, și-a pus geanta pe scaunul din dreapta și a vrut să pornească din loc. Și-a dat seama, însă, la timp de mica ”neatenție” și a coborât să închidă portbagajul. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT CELEBRUL PHILIPP PLEIN ÎN NOAPTEA PETRECUTĂ LA BUCUREŞTI)

Loredana Chivu, geantă din colecția lui Philipp Plein

După ce s-a ”tunat”, blondina a mers glonț să onoreze un contract. După ședința foto, care a durat până la lăsarea serii, Loredana Chivu s-a îndreptat spre casă. Ajunsă la complexul rezidențial din Herăstrău, la un moment dat, fosta asistentă TV i-a arătat unui bărbat diverse lucruri din portbagajul mașinii. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A FĂCUT-O ”PACHET” PE LOREDANA CHIVU ȘI A EXPEDIAT-O ÎN ROMÂNIA!)

Alt lucru, însă, a atras în mod special atenția. Geanta Loredanei Chivu! Toată ziulica, blondina a ”cărat” după ea, peste tot, o poșetă din colecția designerului Philipp Plein. Lucru care le-a dat de bănuit curioșilor. Vă reamintim că în urmă cu aproximativ doi ani, Loredana Chivu și Philipp Plein au petrecut o noapte de neuitat într-un club de fițe din Nisa, acolo unde au dansat, au băut, iar la final au fost văzuți sărutându-se.

Loredana Chivu are geantă de la Philipp Plein

Timpul a trecut, iar Philipp Plein s-a cuplat cu Lucia Bartoli. Însă, în ciuda faptului că se iubește de doi ani cu focoasa italiancă, pare că-și ”face timp” și pentru Loredana Chivu?! Ar fi o ipoteză de luat în calcul. Pe de altă parte, geanta ar putea fi un cadou din partea designerului după noaptea petrecută în Nisa.

”Nu este un om plătitor. El invită femeile la Nisa sau Monaco, se distrează cu ele, petrece prin cluburile de fițe, după care le trimite înapoi. Nu plătește, în cel mai bun caz le face câteva cadouri din colecția lui”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, o tânără din anturajul designerului.

Philipp Plein și-a sărbătorit iubita în stil mare

Celebrul designer este un mare amator de femei frumoase. De la Mădălina Ghenea și Andreea Sasu, până la Morgan Brittany, niciuna nu a rezistat farmecelor sale. Totuși, de doi ani, Philipp Plein s-a ”cumințit” de tot. (VEZI ȘI: FAIMOSUL MILIONAR PHILIPP PLEIN A TRIMIS AVION PRIVAT ÎN ROMÂNIA DUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU!)

Lucia Bartoli este cea care pare să-i fi cucerit inima definitiv. Cei doi au sărbătorit miercuri ziua de naștere a șatenei, dar și doi ani de relație. Și, bineînțeles, au făcut-o în stil mare. Philipp Plein și-a dus iubita în Italia, într-un resort luxos, Villa d’Este, pe malul Lacului Como. S-au delectat cu șampanie de mii de euro și mâncăruri rafinate. Iar cadoul Luciei a fost pe măsura priveliștii la ceas de seară.

Philipp Plein i-a oferit iubitei sale un inel Cartier, cu diamante, în formă de panteră.

Philipp Plein și Lucia Bartoli, la ziua de naștere a italiencei (sursa FOTO: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.