Loredana Chivu a luat măsuri, după ce a suferit arsuri solare în Dubai. Ce mesaj le-a transmis haterilor

Publicat: 14/04/2021 | 14:39

Loredana Chivu a luat măsuri, după ce a suferit arsuri solare în Dubai. Blondina și-a cumpărat zeci de creme pentru protecție și le-a transmis un mesaj haterilor.

A vrut să aibă un bronz ca-n reviste, dar și-a luat o țeapă de zile mari. Loredana Chivu a stat prea mult la plajă, în Dubai, fără să folosească cremă de protecție. Iar consecințele inconștienței sale n-au întârziat să apară. Blondina a suferit arsuri solare și și-a șocat fanii cu ultimele ipostaze în care a fost surprinsă.

Loredana Chivu ar fi luat, însă, măsuri după ce s-a făcut ”roșie ca focul”. Blondina și-a cumpărat zeci de creme de protecție. Susține, însă, că le-ar fi folosit chiar din prima zi în care a pășit pe tărâmul arăbesc. Lucru greu de crezut, având în vedere arsurile pe care le-a suferit. Chiar și așa, Loredana le-a transmis un mesaj haterilor, care au criticat-o dur în ultima vreme, în timp ce își prezenta pe Instagram cremele-minune.

”Tot primesc mesaje că m-am ars la soare. Păi, normal că m-am ars, că aici 35 de grade se simt ca 40-50 în România. Poftim, protecție! Ne-am dat cu 10 din astea în fiecare zi, pentru că aici soarele e mult mai puternic. Deși am stat la umbră, m-am ars că așa e când stai la plajă. Așa e soarele în Dubai, veniți și voi să vedeți cum e și vorbim după aia.

Și tot nu sunt toate cremele pe care le folosim, am folosit cel puțin 30 de protecții. V-am arătat o mică parte. Pentru fetele care folosesc ulei de msăsline, din ăla de bucătărie, veniți și voi în Dubai. Dați-vă cu ulei de măsline și să vedeți ce vă bronzați. Lăsați vrăjeala cu mine, că nu merge”, a spus Loredana Chivu.

Cu cine s-a cuplat Loredana Chivu

Recent, Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IPOSTAZĂ INCENDIARĂ PE INTERNET. BLONDINA ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI DECUPAT BODY)

Loredana Chicu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat: ” Nu este însurat. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a spus blondina.