Loredana Chivu a făcut mega-show pe plajele din Dubai + Și-a arătat sânii la etajul 50

Publicat: 10/01/2021 | 22:19

Loredana Chivu a sărbătorit ziua de naștere și a fost emoționată până la lacrimi de atâtea cadouri și urări. A plecat în Dubai, unde o așteptau plajele însorite cu nisipu fin. Și nu numai.

”Mă simt binecuvântată! O aniversare de neuitat..și e doar începutul.. Mă simt copleșită de atâta atenție și iubire, simt că anul ăsta am alături de mine persoane care mă iubesc cu adevărat.. am păstrat în jurul meu doar oameni care merită și am câștigat alți oameni minunați.. Simt că totul e așa cum trebuie să fie! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ați transmis, vă doresc înzecit înapoi! Vă iubesc! Am cea mai minunată familie, prieteni, voi, comunitatea mea frumoasă!”, a fost mesajul Loredanei, acum o săptămână, de ziua ei, când s-a fotografiat într-o camera plină cu flori și balonașe aduse doar pentru ea. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU S-A ACCIDENTAT ÎN DUBAI. CUM A FOST SURPRINSĂ BLONDINA DE FANII EI)

 

Loredana Chivu a făcut mega-show pe plajele din Dubai + Și-a arătat sânii la etajul 50

Și, într-adevăr, s-a ținut de cuvânt. A continuat petrecerea, la Dubai, unde a dat recital pe plajele însorite, la piscine și chiar în …nori! Loredana s-a fotografiat cu cel mai minuscul bikini, a întors capetele la piscine plină, s-a legănat printre palmieri și și-a arătat, apoi, imenșii sâni la etajul 50! Poate și mai mult! Iar vacanța de care are parte chiar la început de an este departe de a se fi încheiat! (NU RATA: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! LOREDANA CHIVU SE IUBEȘTE CU UN BĂRBAT ÎNSURAT?)

Cu atât mai mult cu cât, într-un Insta Stories, Loredana a trecut pe la mall… Unul imens, unde salonul preferat de ea a fost cel al pantofilor de firmă. Zeci, sute chiar de perechi i-au făcut cu ochiul frumoasei romance. Vacanța continuă!