Loredana Chivu a „dat moda” piercingului în zona intimă! Ce alte vedete curajoase s-au „înțepat” între picioare

Publicat: 23/02/2021 | 20:46

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că unele celebrități apelează la tot felul de metode pentru a ieși în evidență și pentru a se simți mai sexy. Divele din showbizul nostru, dar și din showbizul internațional s-au gândit la o metodă inedită de a se „însemna”, așa că au dat fuguța în saloane specializate și și-au pus piercinguri în zonele intime.

Acum ceva ani, la TV era mare, mare nebunie. De ce? Pentru că nimeni alta decât Loredana Chivu a decis să-și pună piercing în organul genital.

De parcă nu ar fi fost suficient, fosta asistentă a lui Capatos a fost de acord ca întreaga procedură să fie filmată, iar imaginile au fost virale la momentul respectiv. Cu toate acestea, blondina nu este singura care a apelat la un asemenea artificiu de înfrumusețare (dacă se poate spune astfel).

Lady Gaga, Pink și Christina Aguilera, în aceeași situație ca Loredana Chivu

Lady Gaga a făcut și ea același lucru! În anul 2011, excentrica artistă a apărut fără lenjerie intimă pe covorul roşu, etalându-şi piercingul din zona intimă.

Rihanna și Antonia au ales să-și pună piercinguri în sfârcuri, fiind extrem de sexy atunci când nu poartă sutien.

Nici Christina Aguilera nu a stat departe de o asemenea tentație care, în opinia ei, a făcut-o mai sexy. Pe vremea când era în vogă și nu era încă mămică, artista și-a pus și ea piercing în zona intimă.

Rebelă şi nonconformistă, Pink deține o colecție impresionantă de tatuaje şi mai multe piercinguri, iar unele dintre ele chiar în zona la care are acces doar soţul ei.