Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâna medicului. La ce procedură a mai apelat blondina, pentru a demonstra că o ține buzunarul

Publicat: 14/12/2020 | 18:24

Știm cu toții că Loredanei Chivu îi place extrem de mult să impresioneze prin aspectul fizic. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului, blondina a apelat la numeroase intervenții estetice, pentru a arăta așa cum este ea astăzi: o bombă sexy. Credeați că se oprește aici? Nuuu, căci Loredana Chivu mai vrea să bifeze o transformare. 

Loredana Chivu mai dorește să bifeze o transformare. Ei bine, după ce s-a tunat din cap și până în picioare, blondina nu se oprește aici și nu este mulțumită de imaginea sa, așa că, pentru a demonstra că mereu este loc de mai bine și o ține buzunarul, vedeta a mers la dentist.

Nu are nicio problemă la dantură, ci vrea să o facă mai frumoasă! Tocmai de aceea, Loredana Chivu a decis că este timpul să-și pună fațete dentare.

Ce operații estetice are Loredana Chivu

Loredana Chivu arăta cu totul altfel în 2006, atunci când urca pentru prima oară pe podiumul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior ea a fost supusă mai multor operații estetice și a devenit celebră, fiind la un moment dat asistenta la emisiunea realizată de Dan Capatos.

La momentul respectiv, Loredana Chivu nu avea silicoane, nu avea acid în buze, nu avea fundul tunat. Anii au trecut, iar blondina și-a modificat toate părțile corpului care o complexau.

Loredana Chivu mărturisea ea însăși că operațiile estetice i-au schimbat evident înfățișarea. „Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.