Lora și Ionuț Ghenu încă sunt blocați în Bali! Cântăreața, în lacrimi după ce i s-a anulat din nou zborul. „Nu mai pot”

Publicat: 10/06/2020 | 17:46

Lora și Ionuț Ghenu au plecat  într-o vacanță exotică, chiar în plină epidemie de coronavirus. Cei doi sunt blocați în Bali de trei luni și nu se pot întoarce în țară, pentru că toate zborurile au fost anulate.

Lora a sfidat epidemia de coronavirus atunci când a plecat în vacanță în Asia. În timp ce majoritatea oamenilor erau panicați din cauza răspândirii accelerate a noului tip de virus, Lora a ales să nu îl bage în seamă și se relaxează pe plajele din Bali. (CITEȘTE ȘI: LORA PREGĂTEȘTE UN SUPER VIDEOCLIP ÎN BALI. VEDETA SE VA ÎNTORCE ÎN ROMÂNIA LA JUMĂTATEA LUNII IUNIE)

Atunci când și-a planificat această vacanță problema coronavirusului nu exista încă, dar chiar și după ce a apărut, Lora nu s-a speriat prea tare și a decis să nu își anuleze planurile. Acum cântăreața trece prin momente destul de grele. Dacă la început a luat totul ca pe o vacanță prelungită, acum lucrurile încep să devină serioase.

După trei luni cât a stat departe de casă și după mai multe zboruri anulate, Lora începe să își piardă optimismul. În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a mărturisit că din nou plecarea spre România a fost amânată. (VEZI ȘI: LORA ȘI GHENU, „SECHESTRAȚI” ÎN PARADISUL DIN BALI, PRINTRE ȘOPÂRLE ȘI ȚÂNȚARI. „FACEM ȘI COPIL, ȘI NUNTĂ, DAR…”)

Lora se află într-un moment dificil, având în vedere faptul că biletele de avion pe care le-a rezervat au un preț destul de ridicat, iar dacă aceasta intenționează să găsească o rută alterntivă, compania aeriană nu o să îi returneze banii. Așa că Lora și iubitul ei nu au altceva de făcut decât să aștepte.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora.

„Nu mai pot”

În timp ce explica prin ce trece, artista a avut un moment de slăbiciune, iar ochii i s-au umplut de lacrimi. Lora a mărturisit că îi este foarte dor de casă și de fratele ei și că deși se află într-un adevărat paradis își dorește să se întoarcă în țară cât mai repede.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai spus Lora.