Lora și Ionuț Ghenu, în continuare izolați în Bali. “Ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare!”

Publicat: 11/04/2020 | 09:15

Lora și Ionuț Ghenu sunt, în continuare, blocați în Bali. Cei doi ar fi trebuit să plece de pe insulă pe 7 aprilie, dar pandemia de COVID-19 a blocat toate zborurile. Între timp, cuplul și-a închiriat o casă și și-a luat măsurile necesare de protecție împotriva coronavirusului.

CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY

În Bali urmează, însă, o sărbătoare, iar pe insulă nu va fi exista nicio mișcare. Motiv pentru care Lora și Ionuț Ghenu vor să se mute în altă parte. Totuși, artista speră ca, într-un final, să poată reveni în România alături de partenerul ei.

Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează trei zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat Lora potrivit viva.ro.

VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, AFECTATĂ DE CORONAVIRUS: „ÎNCERC SĂ ÎMI ALUNG GÂNDURILE PESMISTE, DAR…”

“Vom avea probleme financiare, dar…”

În urmă cu aproape trei săptămâni, Lora a făcut primele declarații despre situația în care se află. “Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la “Vorbește Lumea”.