Lora și Ionuț Ghenu, în continuare izolați în Bali. Artista, dezvăluiri de ultimă oră: “Ceilalți români…”

Publicat: 04/06/2020 | 17:57

Lora și Ionuț Ghenu sunt, în continuare, blocați în Bali, o locație, ce-i drept, superbă. Cei doi ar fi trebuit să plece de pe insulă pe 7 aprilie, dar pandemia de coronavirus a blocat toate zborurile. Între timp, cuplul și-a închiriat o casă și și-a luat măsurile necesare de protecție împotriva coronavirusului. Recent, artista a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce în prezent.

CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY

Vila aceasta e la fel de frumoasă, mai mare, am verdeață mai multă, piscină mare, living în aer liber. Acum stăm singuri, ceilalți români sunt vecini cu noi. Ne-am mutat așa ca să avem mai multă intimitate, acum mă bronzez uniform dacă mă înțelegeți. Nu am exagerat cu statul la soare că nu e sănătos, dar am căpătat un bronz frumos și uniform. Contractul de închiriere expiră pe 9 iunie, apoi decidem dacă rămânem aici sau ne mutăm în altă parte. Vom mai închiria pe încă o lună sau trei săptămâni”, a spus Lora, potrivit click.ro.

VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, AFECTATĂ DE CORONAVIRUS: „ÎNCERC SĂ ÎMI ALUNG GÂNDURILE PESMISTE, DAR…”

“Vom avea probleme financiare, dar…”

În urmă cu aproximativ o lună, Lora a făcut primele declarații despre situația în care se află. “Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la “Vorbește Lumea”.