Lora și Ionuț Ghenu, în continuare blocați în Bali. “O nebunie. Nu se ocupă nimeni să ajungem acasă!” Cum se apără cuplul de COVID-19

Publicat: 01/04/2020 | 12:34

Lora și Ionuț Ghenu ar fi trebui să plece din Bali pe 7 aprilie, dar pandemia de COVID-19 a blocat toate zborurile, iar cuplul a rămas izolat pe insulă, unde va rămâne până la expirarea vizelor.

CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY

Între timp, cei doi și-au închiriat o casă și și-au luat măsurile necesare de protecție împotriva coronavirusului. Totuși, pentru moment, habar nu au când ar urma să ajungă în România.

Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în trei ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie. Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic.

Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil. Nu știu. Suntem bine”, a spus Lora potrvit viva.ro.

VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, AFECTATĂ DE CORONAVIRUS: „ÎNCERC SĂ ÎMI ALUNG GÂNDURILE PESMISTE, DAR…”

“Vom avea probleme financiare, dar…”

În urmă cu o săptămână, Lora a făcut primele declarații despre situația în care se află. “Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la “Vorbește Lumea”.