Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Zborul către România a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirusului

Publicat: 23/03/2020 | 14:25

Lora și Ionuț Ghenu au plecat  într-o vacanță exotică, chiar în plină epidemie de coronavirus. Cei doi sunt blocați în Bali și nu se mai pot întoarce în țară, pentru că toate zborurile au fost anulate.

Lora a sfidat epidemia de coronavirus atunci când a plecat în vacanță în Asia. În timp ce majoritatea oamenilor erau panicați din cauza răspândirii accelerate a noului tip de virus, Lora a ales să nu îl bage în seamă și se relaxează pe plajele din Bali. (CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY)

Lora iubește să meargă în vacanță,  să călătorească și să viziteze tot felul de locuri noi. În fiecare an cântăreața își pregătește din timp o vacanță pentru a se deconecta și a uita de toate problemele. Așa s-a întâmplat și în acest an, vedeta a hotărât să plece departe de meleagurile românești, tocmai în Asia.

Atunci când și-a planificat această vacanță problema coronavirusului nu exista încă, dar chiar și după ce a apărut, Lora nu s-a speriat prea tare și a decis să nu își anuleze planurile. (VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, AFECTATĂ DE CORONAVIRUS: „ÎNCERC SĂ ÎMI ALUNG GÂNDURILE PESMISTE, DAR…”)

Se pare că acum Lora a rămas blocată în Bali. Toate zborurile au fost anulate, iar cântăreața este nevoită să rămână acolo până când lucrurile o să se mai calmeze. Artista a făcut primele declarații despre situația în care se află, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro tv.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la Vorbește Lumea, în direct prin skipe.