Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul după 4 ani de relație: “Pur și simplu nu am…”

Publicat: 20/12/2019 | 12:59

Cântăreața Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de patru ani… și aproape de tot atâta vreme, ei sunt o echipă și pe plan profesional, el fiind managerul artistei. De-a lungul timpului, vedeta a recunoscut că a fost cerută de soție de mai multe ori, însă, din nefericire, nunta nu s-a produs. De curând, ei au oferit un interviu în cadrul căruia au făcut un anunț surprinzător.

Citește și: Lora, din nou mireasă?! “E posibil să ne fie și nași!” Anunțul făcut de artistă

Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul după 4 ani de relație: “Pur și simplu nu am…”

În vârstă de 37 de ani, Lora plănuiește nunta cu Ionuț Ghenu. Da, este adevărat, iar mărturisirea a fost făcută chiar de frumoasa cântăreață. Ea a mărturisit că, înainte de Crăciun, vor merge la prietenii apropiați din Oradea pe care i-au rugat să le devină nași de cununie ca să pună la punct unele detalii.

Citește și: Lora se pregătește să devină mămică! Cântăreața a ținut să se afle de la ea: „Da, e adevărat”

“De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru libertatea.ro.

Citește și: Dan Bittman a jignit-o enorm pe Lora, iar momentele au fost filmate! Ce a putut să spună despre cântăreață

În ziua cea mare, Lora își dorește ca totul să iasă la superlativ. Cel mai important moment pentru ea din ziua nunții va fi însă cununia religioasă… De altfel, acesta este motivul pentru care artista și Ionuț Ghenu au făcut deja o logodnă, mărturisit că ei  sunt uniți în fața Lui Dumnezeu.

“Avem prieteni, trebuie să ne împărțim. Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre, să petrecem cu ei prima zi de Crăciun. În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai dezvăluit Lora, potrivit sursei citată mai sus.

Rămâne de văzut ce dată din anul 2020 vor alege Ionuț Ghenu și Lora ca să facă pasul uriaș: să devină soț și soție!