Lora și Ghenu, la capătul puterilor. Zborul din Bali a fost din nou anulat. Cei doi sunt blocați pe insulă din luna martie

Publicat: 18/06/2020 | 17:00

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie. Aceștia au plecat în vacanță înainte ca granițele țărilor să fie închise, iar coronavirusul să devină un pericol public. De aproximativ trei luni, zborul lor spre România a fost anulat de cel puțin trei ori.

Lora și iubitul ei aveau zborul programat, ultima dată, pe data de 1 iulie, iar aceștia erau nerăbători să ajungă în țară. Din păcate, cursa aeriană a fost din nou amânată. De această data, ei vor mai aștepta doar o săptămână, teoretic, până la proba contrarie. Zborul către România a fost programat acum pe data de 7 iulie.

CITEȘTE ȘI: Anunț important făcut de Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea cu care a colaborat Marcel Pavel în ultimele săptămâni

„Pentru cine nu a aflat astăzi, da, zborul nostru a fost din nou anulat. Din păcate”, a spus artista într-un video postat pe contul de socializare. Astfel că zborul de pe 1 iulie a fost reprogramat pentru 7 iulie.”, a spus Lora în urmă cu câteva ore pe contul de Instagram, părând dezamăgită de cele întâmplate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tropical state of mind..?? #amazing #bali #islandofgods ________________ Photo by @xeniaharitonovici ?

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

Blocați, totuși, în paradis

Lora a vorbit pentru revista VIVA! despre cum a fost viața ei, în ultimele trei luni.

„În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții. Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mulțumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin.  După panicile și anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat să respir adânc, să mă bucur de moment.

CITEȘTE ȘI: Ce mesaj a postat Ozana Barabancea pe Facebook înainte să afle că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus

Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor „coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață”, a povestit Lora.