Lora s-a tăvălit de râs când a văzut-o pe Adela Popescu pe sanie, pe derdeluș: ”Leșin!”

Publicat: 12/01/2021 | 11:23

Adela Popescu și-a luat concediu, Lora a înlocuit-o la Acces Direct, lângă celălalt prezentator, Cove. Iar vacanța și-a proiectat-o, alături de Radu Vâlcan, soțul ei, și de cei doi copilași ai lor, la munte, la Moeciu.

A intrat în direct la emisiunea de la Pro TV pe care o moderează și a oferit primele imagini și declarații din stațiunea albă. ”E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, sa-i dai jos, sa-i așezi, dar e frumos”, a spus Adela, în direct la emisiunea Acces Direct, unde a fost ”pistonată” mereu ci glume și întrebări mai incomode de ”capul răutăților”, Cove. ”Fac bine! Aerul e rece, e perfect… Dar să mă dau cu sania”, spune Adela. Și nu-și lasă telespectatorii în așteptare! Urcă pe sanie și îi dă bătăi. Numai că prinde viteză și începe să țipe: ”Oprește-măăăăă!” Doar că soțul, pe care-l apelare, nici vorbă să intervină. A intervenit însă Lora, dar doar verbal: ”Leșiiiiin!” S-a amuzat și ea! Adela avea să ajungă la finish, după o cursă în care s-a descurcat de minune. (CITEȘTE ȘI: LORA, MĂRTURII SINCERE DUPĂ CE A ÎNLOCUIT-O PE ADELA POPESCU LA VORBEȘTE LUMEA: “AM RĂMAS IMPRESIONATĂ”)

Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil. „Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni” , a dezvăluit Adela Popescu. (NU RATA: LA CE NU POT RENUNȚA COVE ȘI ADELA POPESCU: AU RUPT SECRETUL ÎN DIRECT!)

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a povestit și Radu Vâlcan, soțul Adelei.