Lora, pusă într-o situație neplăcută de Cove și Cătălin Măruță în direct, la TV: “Te uiți la ea și nu te gândești” | FOTO

Publicat: 10/05/2021 | 22:17

Lora a fost pusă într-o situație neplăcută de Cove și Cătălin Măruță în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”. Momentul s-a petrecut în timp ce invitatul special al celor doi a început să povestească despre lucrurile făcute în timpul minivacanței pe care a avut-o pe litoralul românesc.

Lora, pusă într-o situație neplăcută de Cove și Cătălin Măruță în direct, la TV

Cătălin Măruță a venit pe canapeaua colegilor săi de la Pro TV astăzi și a făcut dezvăluiri neștiute despre scurta escapadă alături de soția și cei doi copii de la malul Mării Negre. Ei s-au cazat într-un hotel din stațiunea Olimp și, a subliniat soțul Andrei, ieșirea a contat enorm pentru David și Eva Măruță în contextul crizei epidemiologice.

“Vreți să vă oftic puțin? Ne-am întâlnit acolo cu cine credeți? Cu familia Adelei Popescu. Da, da. Am întrebat-o cum merge sarcina și a zis că perfect. Au venit și ei la Olimp. Sunt și acum pe litoral, era soare, adia vântul”, a declarat Cătălin Măruță la “Vorbește Lumea”.

“Popescu, să știi că eu când devin mare, eu vreau să devin Adela Popescu. Calm, zen, ea nu are nicio treabă”, a spus Cove în spirit de glumă.

Ulterior, acesta și Cătălin Măruță și-au amintit de perioada în care erau tineri, nu aveau copii și își permiteau să plece doar cu două articole vestimentare. Amândoi adoră rețetele din regiunea Dobrogea, inclusiv hamsiile. Acesta a fost momentul în care Lora s-a simțit neglijată și a intervenit în discuția celor doi într-un stil delicat, așa cum obișnuiește, de fapt. Îndrăgita artista i-a asigurat pe colegii săi că și ea preferă mâncărurile simple, chiar dacă în fotografiile de pe contul ei de IG nu arată acest lucru, așa cum aceștia fac.

Lora, pusă într-o situație neplăcută de Cove și Cătălin Măruță la “Vorbește Lumea” © captură video Pro TV

Nu rata: Lora, însărcinată? Cove a dat-o de gol în direct: “De ce oare are pofte?”

Acum, iei două genți de lucruri pentru un weekend și nici nu le folosești. Tânjești după plecările în care îți luai doar un tricou și plecai, nene…ce fericiti eram când mâncam doar o porție de hamsii”, a rememorat soțul Andrei, iar Cove a intervenit și a spus: “Ehe, ale tinereții valuri…”.

“Vorbiți de parcă eu nu aș avea aproape 40 de ani”, a intervenit Lora.

“Te uiti la Lora, acolo, pe Instagram și nu te gândești că ea mănâncă hamsii, a comentat Cove și prezentatoarea de reacționat imediat: “Cum? Eu să nu mănânc hamsii? Eu abia astept hamsiile. Hai să nu ma băgați într-o categorie și acolo să înțepenesc.

Descoperă și: Cum l-a prins Lora “pe picior greșit” pe Ionuț Ghenu. “De asta m-ai adus aici?”

Sursa foto: Facebook & captură video Pro TV