Lora, pictorial incendiar! Artista și-a pus fanii pe jar cu ultima ședință foto

Publicat: 30/12/2020 | 19:49

Lora a fost protagonista unui pictorial incendiar la sfârșit de an. Imaginile au stârnit numeroase reacții în mediul online.

Anul Nou este la un pas distanță, iar Lora a vrut să imortalizeze sfârșitul anului 2020 cu un pictorial incendiar. Artista și-a acoperit trupul doar cu un palton, iar în picioare avea o pereche de sandale care au completat ținuta pentru pictorialul incendiar. Cu un make-up pe măsură și o coafură lejeră, Lora a stârnit reacții pozitive în mediul online.

”Încă puțin și ieșim din 2020. Mă duc să pregătesc artificiile!”, a scris Lora pe Instagram.

Lora, pictorial la sfârșit de an

”Ce artificii, femeie, după poza asta vin singure!/ ” 2021 o să fie cel mai bun an de până acum/ Ești superbă!/ Te iubim”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Relația Lorei cu Ionuț Ghenu, afectată din cauza pandemiei

Începutul pandemiei i-au prins pe cei doi logodnici în Bali. Erau în vacanță, însă au fost nevoiți să-și prelungească șederea cu câteva luni. Abia la sfârșitul lunii iulie, Lora și Ionuț Ghenu au reușit să se întoarcă acasă.

Lora a fost afectată pe plan profesional, dar și personal din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, multe cupluri din showbiz au decis să meargă pe drumuri separate. Artista și Ionuț Ghenu nu au ajuns la despărțire, dar au avut parte de niște momente tensionate.

”Relația noastră, ca și relațiile multor oameni, a trecut prin de toate. Și noi am trecut prin foarte multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit anul ăsta. Alții s-au unit mai bine. Vedem 2021 cum va fi. A fost un an greu, epuizant.

Chiar dacă aveai anumite bucurii sau aveai succes pe un anumit plan, nu îți venea să te bucuri până la capăt. A existat mereu o frică, cel puțin la mine, să nu mă bucur prea tare de ceva. Îmi doresc să fim bine, să treacă pandemia, să avem concerte. Îmi doresc atât de multe lucruri…Să zâmbesc mai mult, să nu-mi mai fie frică. , a spus Lora în cadrul unei emisiuni TV.