Lora nu se teme de coronavirus! În plină epidemie a plecat în vacanță în Asia

Publicat: 10/03/2020 | 17:50

Lora sfidează epidemia globală și a plecat în vacanță în Asia. În timp ce majoritatea oamenilor sunt panicați din cauza răspândirii accelerate a noului tip de virus, Lora pare să nu îl bage în seamă și se relaxează pe plajele din Bali.

Lora iubește să meargă în vacanță,  să călătorească și să viziteze tot felul de locuri noi. În fiecare an cântăreața își pregătește din timp o vacanță pentru a se deconecta și a uita de toate problemele. Așa s-a întâmplat și în acest an, vedeta a hotărât să plece departe de meleagurile românești, tocmai în Asia. (CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ PERDEA PE INTERNET! ARTISTA ȘI-A PROVOCAT FANII CU O APARIȚIE EXTREM DE SEXY)

Atunci când și-a planificat această vacanță problema coronavirusului nu exista încă, dar chiar și după ce a apărut, Lora nu s-a speriat prea tare și a decis să nu își anuleze planurile. (VEZI ȘI: LORA, MESAJ TULBURĂTOR DUPĂ CE A FOST SURPRINSĂ ÎNTR-UN SPITAL. E MULTĂ DURERE ÎN SUFLETUL ARTISTEI DUPĂ MOARTEA MAMEI SALE)

„Muncesc mult şi merit să văd lumea…Aceasta este a doua mare vacanţă din viaţa mea şi sper să mai fie şi altele. N-am crezut că o să fie ceva care să bată Maldive, dar este, pentru mine cel puţin. Acum îmi fac eu propria Asia Express”, a declarat Lora, potrivit okmagazine.ro.

Lora se află în Bali și se bucură de o vacanță minunată. Este cazată într-o vilă privată, cu piscină infinity proprie, de unde are parte de o priveliște incredibilă. Cântăreața profită de tot ce are de oferit insula, merge la SPA, face masaj anti stres și se bucură de razele soarelui.

Lora ignoră amenițarea COVID-19

Lora își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii și filmulețe în care le arată cum se relaxează și ce activități are. Totul pare să fie extrem de frumos pâna se ajunge la subiectul- coronavirus, pe care Lora pare să nu îl bage în seamă.

„Nu mă mai întrebaţi de coronavirus, că n-aveţi de ce să mă întrebaţi. Aici sunt 30 de grade, e foarte important să aveţi grijă să vă igienizaţi, să purtaţi mască dacă mergeţi în locuri aglomerate.”, a declarat artista pentru sursa citată.