Lora, mărturii sincere după ce a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește Lumea: “Am rămas impresionată”

Publicat: 09/01/2021 | 19:18

Cântăreața Lora a fost copleșită de sutele de mesaje primite de la fani, după ce s-a anunțat că o înlocuiește pe Adela Popescu la “Vorbește Lumea”. Carismatica artistă  le-a transmis un mesaj emoționant în care le-a mulțumit tutoror pentru gândurile lor. În plus, le-a dezvăluit una dintre dorințele sale care are legătură cu emisiunea pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV. 

Lora, mărturii sincere după ce a înlocuit-o pe Adela Popescu la “Vorbește Lumea”

Însărcinată în al doilea trimestru, Adela Popescu a decis să intre mai devreme în concediu de maternitate pentru că își dorește ca bebelușul să nu fie expus niciunui risc. Astfel, ieri, când a dat vestea că va deveni mămică pentru a treia oară, actrița a spus și că își va lăsa colegul de prezentare, pe Cove, pe mâini bune… Așa cum s-a întâmplat și când l-a adus pe lume pe Andrei, ea a fost înlocuită de Lora.

Emoționată de numeroasele urări de bun venit în echipa de la “Vorbește Lumea”, moderatoarea de la Pro TV a scris astăzi pe contul său de Instagram următorul mesaj:“Am rămas impresionată de numărul mare de oameni care se bucură să mă revadă în postura de prezentator la @vorbeste_lumea_oficial. Mulțumesc pentru susținere și chiar îmi doresc să avem cele mai frumoase dimineți, împreună (…)”.

“O să ne uităm special pentru tine” și “Frumusețe și senzualitate la superlativ” sunt doar două dintre comentariile strânse de postarea vedetei; după cum puteți observa în imaginea de mai jos, logodnicul ei, Ionuț Ghenu, a apreciat poza HOT.

Lora, profund impresionată de numărul celor care i-au scris în privat și nu numai că se bucură că a revenit la “Vorbește Lumea” în calitate de prezentatoare © Instagram.
Lora, profund impresionată de numărul celor care i-au scris în privat și nu numai că se bucură că a revenit la “Vorbește Lumea” în calitate de prezentatoare © Instagram.

Nu rata: Lora, pictorial incendiar! Artista și-a pus fanii pe jar cu ultima ședință foto

Lora a devenit cunoscută odată cu participarea la concursul “Star Factory”, care a rulat la Prima TV în 2004. Doi ani mai târziu s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Trupa s-a lansat cu piesa “Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Pe 1 aprilie 2009 Lora a părăsit formația pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, ea a participat la selecția națională pentru Eurovision cu piesa “Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. “Come Along” a obținut 10.000 de voturi și s-a clasat pe locul șapte.

În trecut, artista a făcut parte din juriul “Next Star”, concurs moderat de Dan Negru la Antena 1.

Descoperă și: Top 40 sexy-vedete “cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu