Lora, însărcinată în Bali? Anunţul făcut în emisiunea La Măruţă, de la Pro TV: “Felicitări! Am auzit că vei fi…”

Publicat: 24/06/2020 | 11:54

Lora, însărcinată în Bali? Anunţul făcut în emisiunea La Măruţă, de la Pro TV, i-a pus pe fani pe gânduri.

Lora și Ionut Ghenu se află în continuare în Bali. Cei doi au intrat în direct, La Măruță, pentru a povesti diverse peripeții de acolo. La un moment dat, însă, Cătălin Măruță a lansat o ipoteză-șoc!

“Felicitari, că o să fii tată. Mi-a zis Lora”, i-a spus Cătălin Măruță lui Ionuț Ghenu. Acesta, însă, nu a reacionat și a dus conversația în altă direcție. Ulterior, în emisiune și-a făcut apariția și Iulia Albu, care i-a felicitat pe cei doi.

Dar… Cătălin Măruță a susținut că Lora nu este însărcinată și că a fost vorba despre o glumă. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie. Cei doi aveau programat zborul spre România pe 1 iulie. Din păcate, însă, a fost anulat.

Lora și Ionuț Ghenu vor fi nevoiți să mai aștepte până pe 7 iulie. Atunci a fost reprogramată cursa spre România. (VEZI ȘI: CUM S-AU AFIŞAT CLEOPATRA STRATAN ŞI EDWARD SANDA, LA SCURT TIMP DUPĂ CE AU RECUNOSCUT CĂ SUNT ÎMPREUNĂ. AU FĂCUT DELICIUL FANILOR, PE INTERNET)

”În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții. Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mulțumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin.  După panicile și anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat să respir adânc, să mă bucur de moment.

Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor „coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață”, a declarat Lora pentru Viva!.