Lora, fără sutien în ziua de Crăciun! Vedeta Pro TV a rămas cu sânii pe afară în timp ce lua un interviu

Publicat: 26/12/2019 | 11:40

Gafele vestimentare ale vedetelor fac deliciul internauților, iar Lora a ”ținu” să înscrie și ea într-un clasament neoficial al unor astfel de momente. Pe pagina sa de Instagram a postat o fotografie realizată în timpul unui interviu, iar vizitatorii au avut ocazia de a admira un sân… jucăuș.

Haina albastră a Lorei s-a desfăcut un pic mai mult decât ar fi trebuit, așa că sânul s-a oferit privirilor, aproape în toată splendoarea sa. Dar zâmbetul Lorei a transmis că o astfel de întâmplare nu are cum să o deranjeze, mai ales că interviul a decurs cum nu se poate mai bine, iar internauții au fost invitați să îl citească pe pagina Lorenei Buhnici.

”Am stat de vorbă cu femeia asta minunată. Găsiți interviul pe pagina ei de youtube „Lorena Buhnici”. ?❤? Crăciun Fericit!”, a scris Lora pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei postate.

Lora, cu sânul pe afară

”Ce dulcețuri!”

Admiratorii Lorei nu au lăsat comentarii referitoare la sânul dezgolit care apare în fotografie, preferând să lase aprecieri la adresa celor două dive.

”Crăciun fericit si multa fericire si multa sanatate! ???”, ”Superbe și frumoase ?❤️?”, ”?❤️❤️Crăciun fericit”, ”Ce dulcețuri asortate cu sărbătorile de iarnă”, ”Christmas Lora!! Love from USA ???????❤️”, ”Sunteți superbe”, au fost câteva dintre comentariile internauților.