Lora, fără perdea pe Internet! Artista și-a provocat fanii cu o apariție extrem de sexy

Publicat: 07/03/2020 | 13:19

Lora este o apariție sexy, fără dar și poate! Artista își încântă de fiecare fanii pe conturile de socializare cu ipostaze provocatoare și îndrăznețe. Ultima sa postare, însă, le întrece pe toate!

Cântăreața s-a poza recent cu un sacou roz, care îi acoperă sânii doar pe jumătate. Vedeta strălucește și face senzație cât cuprinde în această ipostază. Fani au asaltat-o cu complimente, mai ales că, drept fiind, bustul cântăreței arată ireproșabil.

„Trei globuri doua mari si unul mic.???????????????? / LORA ARE MERE ???????????? / ????Ce ne aratii !tu?????????? / Și noua ne place de tine???????????????? / Ce sâni frumoși ????”, sunt doar o parte din reacţiile internauţilor.

Mereu a frânt inimile băieților

Potrivit spuselor ei, Lora a fost toată viața în centrul atenției. În timp ce bărbații o sorbeau din priviri, femeile  rodeau de invidie, căci se îmbrăca tot timpul mult mai frumos decât celelalte.

 „Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram ‘a great kisser’. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o”, susţinea ea, cu ceva timp în urmă.