Lora, din nou mireasă?! “E posibil să ne fie și nași!” Anunțul făcut de artistă

Publicat: 19/12/2019 | 21:15

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului, dar artista a dezvăluit, recent, că ia în calcul să-și unească destinul cu actualul partener. Mai mult, cu ocazia Sărbătorilor, își vor alege și părinții spirituali.

De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a spus Lora potrivit libertatea.ro.

(VEZI AICI: S-A AFLAT! DE CE LORA ȘI IONUȚ GHENU NU FAC NUNTA, DEȘI AU, DEJA, TREI ANI DE RELAȚIE. “NICIODATĂ NU…”)

„Avem prieteni, trebuie să ne împărțim. Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre să petrecem cu ei prima zi de Crăciun. În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai spus Lora.

De precizat că, în trecut, Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, însă nu s-a ascuns să anunțe că regretă că a făcut pasul cel mare la momentul respectiv.