Lora, dezvăluiri despre cele două cereri în căsătorie puse la cale de Ionuț Ghenu! „Nu s-a pus în genunchi”

Publicat: 13/05/2021 | 19:00

De mai bine de șase ani de zile, Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Relația celor doi merge perfect, iar în tot acest timp au existat două cereri în căsătorie. De fiecare dată, Lora a spus un mare „Da” și nu este exclus ca în viitorul apropiat să urmeze și o nuntă.

Poveste de dragoste dintre Lora și Ionuț Ghenu a început în urmă cu șase ani și a fost mai degrabă o metamorfoză dintr-o relație strânsă de prietenie, în una de iubire. Într-un interviu recent, Lora a mărturisit că până acum a fost cerută de două ori în căsătorie de către iubitul ei.

Ambele cereri au luat-o prin surprindere și au fost în detaliu organizate de Ionuț Ghenu. Cei doi se gândesc să își unească destinele și în mod oficial. Mai mult, Lora și Ionuț Ghenu se gândesc și la a avea copii cât de curând. (CITEȘTE ȘI: LORA, ÎNSĂRCINATĂ? COVE A DAT-O DE GOL ÎN DIRECT: „DE CE OARE ARE POFTE?”)

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!

Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a declarat Lora, pentru Viva.

Lora și Ionuț Ghenu, de la prietenie la iubire

Lora a mai dezvăluit că relația cu Ionuț Ghenu a trecut de la prietenie strânsă la iubire. Cei doi au fost mult timp prieteni, până să realizeze că între ei există ceva mai mult, iar atunci când au făcut-o a fost o explozie de sentimente.

„Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a mai spus Lora.

(VEZI ȘI: CUM L-A PRINS LORA “PE PICIOR GREȘIT” PE IONUȚ GHENU. “DE ASTA M-AI ADUS AICI?”)

 

Sursa foto: Instagram