Lora a suferit enorm în timpul căsniciei cu Dan Badea. Dezvăluiri cutremurătoare: ”Era agresiv, am urlat în pernă, m-am ascuns în baie!”

Publicat: 24/12/2019 | 10:13

Lora și Dan Badea au divorțat în anul 2014, cei doi ajungând la concluzia că nu mai pot continua o relație care a însemnat și multe momente tensionat. Prezentă într-o emisiune TV, frumoasa vedetă a mărturist că a trecut prin momente cel puțin delicate atunci când era împreună cu Dan, mai ales că – la un moment dat – acesta devenise agresiv.

Lora a ales să fie sinceră – însă, după cum declară chiar ea, nu ”melodramatică” – și a povestit episoade mai puțin plăcute din timpul relației pe care a avut-o cu Dan Badea. Mai întâi a fost vorba despre ”agresivitate verbală”, ulterior ajungându-se și la agresiuni fizice. ”A durut cum nu vă puteți imagina”, mărturisește Lora, referindu-se și la faptul că Dan Badea nu dorea să aibă copii.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, spune Lora.

Lora și Dan Badea

”Nu aș putea să-l mai salut!”

E drept că ea și Dan Badea s-au mai întâlnit, după despărțire, findcă ”lumea-i mică”, conform zicalei. S-au salutat într-o perioadă, dar Lora declară că acum nu ar mai putea face asta.

De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a povestit Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.