„Locotenentul” unui vestit interlop a fost arestat pentru spargeri de locuințe și…

Publicat: 05/06/2020 | 11:50

Valentin Boboc, ”locotenentul” lui Gheorghe Cocoș, un cunoscut interlop din România, a fost arestat pentru spargeri de locuințe, în Miercurea Ciuc. Procurorii ar fi strâns suficiente dovezi pentru a-l trimite ani buni la închisoare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

(CITEȘTE ȘI: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

În august 2018, Gheorghe Cocoș a fost arestat după ce a fost acuzat că ar fi făcut parte dintr-un grup care ar fi comis mai multe infracțiuni, unele deosebit de grave. Nici Valentin Boboc, mâna dreaptă și finul ucigașului cascadorului Florin Mărculescu, nu a avut mai mult noroc. Pentru că, recent, a ajuns și el după gratii.

Nu a acționat singur!

”Locotenentul” cunoscutui interlop Gheorghe Cocoș este acuzat că a spart mai multe locuințe în Miercurea Ciuc, astfel că oamenii legii l-au reținut rapid. Acum rămâne de văzut și cu ce sentință se va alege după terminarea procesului. Cert este că Boboc are șanse mari să-și urmeze finul și să petreacă ani grei la închisoare.

(CITEȘTE ȘI: DE CE NU L-AU ÎNCĂTUȘAT JUDECĂTORII PE TEMUTUL BEBINO?! CUM ȘI-AU MOTIVAT DECIZIA)

În acest dosar, Valentin Boboc a fost arestat alături de Marian Constantin, un alt personaj certat cu legea. Cei doi au contestat, în primă fază, măsura reținerii preventive, dar magistrații le-au respins cererea, semn că procurorii au strâns dovezi suficiente cu care să îi trimită după gratii. CANCAN.RO urmează să vă țină la curent cu desfășurarea „ostilităților” în acest dosar.

ȘOCANT. Celebră vloggeriță din România, snopită în bătaie în plină stradă de un dezvoltator imobiliar: Țipam, plângeam și absolut nimeni nu mă ajuta! – VIDEO

Cine este Gheorghe Cocoș

În martie 1998, o țară întreagă era șocată de modul violent în care a murit cascadorul Florin Mărculescu. El se afla într-o discotecă din Ciolpani, atunci când doi interlopi s-au luat de o tânără. Florin a scăpat-o din ghearele agresorilor, însă avea să plătească scump acest gest. Cascadorul a fost bătut cu bestialitate, fiind lăsat într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut să îl ajute. Ucigașii au fugit a doua zi după crimă și au fost prinși în Germania.

Boboc Valentins
Gheorghe Cocoș, adus la audieri, în 2018

(NU RATA: ADRIAN CORDUNEANU, MĂRTURISIRE-BOMBĂ: “AM PLECAT LA PUTEREA DRAGOSTEI”! FOTOGRAFIA CARE I-A PUS PE JAR PE FANII EMISIUNII DE LA KANAL D)

Criminalii, Gheorghe Cocoș și Gabriel Merlă, au fost prinși și condamnați la 20 de ani de închisoare, iar în urmă cu ceva timp au fost eliberați, după ce, din pedepse, le-au fost scăzute orele de muncă prestată la penitenciar. Spre sfârșitul pedepsei, ei au încercat de mai multe ori să obțină eliberarea condiționată. Ba chiar, Gheorghe Cocoș a încercat să-și „cumpere” grațierea contra sumei de 70.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)