LOCODJ, prima apariție într-o strofă rap: ”Am multe de spus!”

Publicat: 12/05/2021 | 07:51

A sosit momentul mult așteptat! LOCODJ revine mai proaspăt și mai motivat ca niciodată, lansând melodia „LOCODJ – Întreabă lumea de noi”.

Nu este o noutate că urcă tot mai mult în această branșă, ci faptul că s-a decis să surprindă cu apariția propriei voci, într-o strofă rap, alături de Emanuela Oancea. „Am multe de spus și de transmis oamenilor, așa că de ce să nu o fac și prin versuri? Mă bucur că am făcut primul pas spre această carieră, de cântăreț, alături de Emanuela Oancea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și soției mele pentru susținere, dar și vouă, tuturor, pentru încurajările cu care m-ați dus înainte de la începuturile mele ca DJ și până acum!”, spune LOCODJ.

Cariera muzicală de DJ a început-o de mult, prin 90, dintr-o joacă, iar la începutul anilor 2000 a realizat că este pasionat de acest domeniu „totul a început la Deta, în județul Timiș, la chefuri de copii în acea vreme, până când am ajuns la liga mare, la discotecile din oraș și din zona de vest a României, evenimente private, dar și discoteci”, a completat artistul.

LOCODJ, prima apariție într-o strofă rap: ”Am multe de spus!”

Acesta trecut de la DJ la producător de aproximativ patru ani, în tot acest timp având colaborări cu DJ și artiști naționali și internaționali. Dacă ar fi să numim câțiva, i-am nominaliza pe Geo Da Silva, DJ Combo din Polonia, Fizzo Fauez din Tunisia, Emanulea Oancea cunoscută prin mega hitul „Bilionera”, și nu în ultimul rand, Alex Mica, cu care a lansat piesa „La Reina”, în care videoclip joacă și frumoasa Daniela Crudu.

De-a lungul timpului a colaborat cu câteva case de discuri printre care se enumeră: Cat Music, Big Hit Production, Voices Media și de curând a semnat cu casa de discuri Planeta Mix Records Spania.