llie Năstase urma să plece în luna de miere, dar… “Momentan nu putem ieși din…”

Publicat: 19/06/2020 | 23:26

Ilie Năstase nu se poate bucura, momentan, de luna de miere. Pandemia de coronavirus i-a amânat planurile, iar CANCAN.RO a obținut declarații în exclusivitate. Cuplul nu urma să meargă singur în vacanță, ci însoțit de copii. Fostul lider ATP nu este, însă, deloc disperat. Are răbdare și numără zilele până când va merge în locul de vis pe care l-a ales.  

(VEZI AICI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ioana Simion era decisă să divorțeze de Ilie Năstase, susținând că între ea și fostul lider ATP nu mai există nicio cale de împăcare. Doar că, între timp, situația s-a schimbat radical, iar cei doi s-au cununat religios pe 6 iunie. Nașii cuplului au fost Ciprian Marica și iubita lui.

“Aveam planuri mari, dar…”

Ilie Năstase și Ioana Simion aveau planuri mari după căsătorie. Doar că pandemia nu-i lasă să plece în luna de miere. Erau deciși să meargă într-o zonă exotică, de vis, doar că virusul care a pus stăpânire pe aproape toată planeta i-a împiedicat, momentan, să-și ducă obiectivul la îndeplinire.

Voiam sa merg cu copiii mei și cu băiatul Ioanei într-o vacanță, dar momentan nu putem ieși din țara pentru a putea merge unde avem în plan. Ce să facem? Am înțeles că doar în Bulgaria putem merge. Avem planuri mari, nu pot face publică locația. Dar asta este, luna de miere o putem face oricând, nu e problemă”, a spus Ilie Năstase pentru CANCAN.RO.

Ilie Năstase și Ioana Simion, alături de nașii lor

(CITEȘTE ȘI: REBELUL ILIE NĂSTASE S-A CUMINȚIT, IAR NOI AVEM DOVADA!)

De precizat că Ilie Năstase a anunțat cununia religioasă cu Ioana Simion încă de când România era în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. În aprilie, fostul lider ATP anunța că o va duce pe partenera lui în fața altarului imediat după ce nebunia se va termina. Și iată că s-a ținut de cuvânt, iar acum plănuiește o lună de miere ca-n povești cu soția sa.

Ioana și Ilie Năstase, cununie civilă în 2019

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019. Fostul lider ATP se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea măritată timp de 20 de ani. Are un băiat, iar de curând a devenit bunică.

De partea cealaltă, Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Prima mare iubire a fostului tenismen a fost Dominique Grazia, un model originar din Belgia foarte apreciat la momentul respectiv. Cu aceasta are o fiică, Nathalie (42 de ani). În 1980, a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani).

(NU RATA: LA NICI O LUNĂ DE LA CUNUNIE, ILIE NĂSTASE & SOȚIA SE PLICTISESC ÎN DOI!)

Mariajul nu a mers, au divorțat, iar Nasty s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Din mariajul lor, care s-a încheiat în 2010, au rezultat două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). A urmat căsnicia Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat în 2018, după cinci ani de mariaj și opt de relație.

Cum a cunoscut-o pe Ioana

Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)