Liviu Vârciu, testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu. Cântărețul a spus ce rezultat a primit de la medici

Publicat: 22/06/2020 | 18:30

Liviu Vârciu a fost testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu bunul său prieten, Andrei Ștefănescu. La scurt timp după ce a aflat de la medici rezultatul testului, cântărețul l-a făcut public într-un mesaj video.

Citește și: Coșmarul trăit de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu după ce au fost diagnosticați cu virusul COVID-19

Liviu Vârciu, testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu

Conform declarațiilor lui Liviu Vârciu, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Cu toate acesta, el se află în prezent în izolare acasă, în vila în care locuiește cu Anda Călin și cele fetița și băiețelul pe care le îi au împreună. Artistul i-a îndemnat pe oameni să poarte masca și să respecte toate celelalte reguli și recomandări date de autorități.

Nu rata: Probleme în Paradis?! Iubita lui Liviu Vârciu și-a amanetat inelul de logodnă

“Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom.

Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum! Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a afirmat artistul în câteva filmări publicate pe Instagram Stories.

Află și: Olivia Steer a primit replica de la Andrei Ștefănescu: “Cât de câine să fii”. Soția lui Andi Moisescu spusese că Andrei minte, nu are coronavirus

În vârstă de 39 de ani, actorul din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1 mai are o fiica dintr-o relație anterioară. Carmina locuiește cu mama sa, Ami Teiceanu, în Timișoara. Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Pe 28 mai 2020 s-a născut fiul cântărețului cu actuala lui parteneră de viață.