Liviu Vârciu și-a “avansat” iubita la “gradul” de șofer personal, după ce a rămas fără permis

Publicat: 04/03/2021 | 00:06

În urmă cu două săptămâni, Liviu Vârciu a rămas fără permis de conducere după ce a depășit limita de viteză pe un drum național din Buzău. Artistul stă însă fără nicio grijă, pentru că și-a găsit deja un ”șofer personal” care să-l ducă oriunde poftește inima lui. Este vorba chiar despre mama a doi dintre cei trei copii ai săi, Anda Călin. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu cei doi iubiți. Sunt scenele care dovedesc că “băiatul” lui nea Mărin își duce faima de zgârcit pe noi culmi.

Recent, Liviu Vârciu a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitate, motiv pentru care polițiștii buzoieni i-au suspendat permisul pentru 90 de zile și i-au dat o amendă usturătoare, în timp ce acesta filma totul pentru canalul său de YouTube.

“- Când o comiți, când ești blestemat…

– Și cine te duce și te ia de la filmări două luni de zile? Ai uitat că ai și nea Mărinul?

– Șofer. Dar dau examenul și mi-l iau într-o lună”, a fost dialogul haios între Liviu și Anda, care a devenit ulterior, chiar ea, ”șoferul personal” al artistului, parcă pentru a „valida” faima de zgârcit a iubitului. (VEZI ȘI: IEȘIT LA PLIMBARE ÎN CEA MAI IEFTINĂ DECAPOTABILĂ, LIVIU VÂRCIU NU S-A “ÎNDURAT” NICICUM DE O NEVOIAȘĂ CARE I-A CERUT UN BĂNUȚ)

Liviu Vârciu are acum ”șofer personal”

Zilele trecute, artistul a avut de rezolvat niște treburi în oraș așa că și-a luat ”șoferul personal”. Pe străzile din Capitală, Liviu Vârciu părea să se simtă în siguranță pe scaunul din dreapta. Semn că Anda Călin se descurcă foarte bine la volan. În drum spre casă, au luat și un cameraman cu ei, cel mai probabil pentru un proiect la care lucrează artistul.

Ajunși în fața vilei, Liviu Vârciu a ieșit primul din mașină, a tras o privire prin împrejurimi și s-a îndreptat spre locuință. La rândul său, iubita lui Liviu Vârciu a ieșit din autoturism și l-a ajutat pe cameraman, închizându-i portiera. Ulterior, cei doi l-au urmat pe artist și au intrat în casă.

Liviu Vârciu, în fața vilei sale alături de Anda Călin și un cameraman

Liviu Vârciu și Anda Călin au doi copii împreună

Sunt împreună de aproximativ cinci ani și au doi copii minunați. După mai multe despărțiri și împăcări, artistul și bruneta au decis să mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat împreună.

Liviu Vârciu și Anda Călin au încercat să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și a reflectoarelor, iar, la scurt timp după marea împăcare, Anda Călin a rămas din nou însărcinată. În primăvara anului 2020, bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Astfel, Liviu Vârciu și-a văzut în sfârșit visul cu ochii, acela de a fi și tată de băiat. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU A MĂRTURISIT CINE ESTE SINGURA FEMEIE DIN LUME CU CARE AR ÎNȘELA-O PE ANDA CĂLIN. REACȚIA IUBITEI LUI A FOST PE MĂSURĂ)

Relația lor este mai sudată ca oricând, iar declarațiile de dragoste nu lipsesc de pe rețelele de socializare. Deși nu obișnuiesc să vorbească despre relația lor, iubita artistului a dat din casă și le-a dezvăluit fanilor cum l-a cunoscut pe tatăl copiilor săi.

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a spus Anda Călin pe InstaStory.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut într-un restaurant

Liviu Vârciu, infectat cu noul coronavirus

Chiar înainte de Crăciun, Liviu Vârciu își anunța fanii că s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, însă, artistul a avut simptome ușoare ale bolii și a stat în izolare două săptămâni. (VEZI ȘI: LIVIU VÂRCIU, STRIGĂT DE AJUTOR PE INTERNET, DE LA MUNTE. PEPE A VENIT SPECIAL DE LA BUCUREȘTI SĂ-L AJUTE)

”Crăciun fericit, dragilor! Să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți, să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci COVID, nu așa oricum. L-am luat fix de Crăciun.

E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun pentru că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc! Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască pentru că e groasă. Acum, de sărbatori, e groasă!”, le-a transmis Liviu Vârciu fanilor săi, înainte de Crăciun.

Ulterior, însă, și-a făcut analizele și a fost din nou depistat pozitiv cu noul coronavirus. Liviu Vârciu și-a pierdut gustul și mirosul, obosea foarte repede și i-au fost afectați ficatul și plămânii. A trecut, însă, cu bine peste boală.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.