Liviu Vârciu se resimte după ce a scăpat de COVID-19? Cu ce probleme se confruntă artistul? „Analizele mi-au ieșit rău”

Publicat: 31/12/2020 | 18:58

Deși s-a ferit cât de mult a putut, Liviu Vârciu a contactat noul virus. Artistul a ieșit din carantină, însă virusul a lăsat semne. Starea de sănătate a artistului nu este prea bună, iar analizele au arătat cu ce probleme se confruntă.

Liviu Vârciu a ieșit din carantină, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, însă acum, din păcate, se confruntă cu alte probleme de sănătate. Deși a avut o formă ușoară a bolii, artistul resimte încă virusul, iar analizele medicale au arătat că are unele probleme de sănătate. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU ARE CORONAVIRUS. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A ARTISTULUI: „SĂ-I SPUNEȚI SĂ NU VINĂ LA MINE”)

„Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament. Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit impact.ro.

O clipă de neatenție l-a costat tot

Liviu Vrâciu a fost extrem de precaut și s-a ținut departe de orice pericol. Acesta s-a temut de noul virus, așa că a respectat toate regulile de protecție necesare. Însă o clipă de neatenție a fost fatală.

Artistul a mărturisit că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 din cauza unui moment de neatenție. Acesta a declarat că într-o anumită situație nu a purtat masca de protecție și asta a fost suficiente pentru a se îmbolnăvi. Acesta și-a sfătuit fanii să aibă mare grijă și să nu lase garda jos.

“M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!

Să fiţi sănătoşi, vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbători, e groasă”, a mai spus Liviu Vârciu.