Liviu Vârciu se întoarce în televiziune! Va prezenta o emisiune. Pe ce post TV va putea fi văzută: Pro TV, Antena 1 sau Kanal D?!

Publicat: 22/01/2020 | 11:43

Liviu Vârciu se întoarce la marea lui iubire! O fi el gagicar de când lumea, dar nu, nu este vorba de nicio femeie! Mai exact, Liviu Vârciu se întoarce în televiziune și este gata să facă show de show. 

Liviu Vârciu a tras lozul câștigător! Se întoarce din nou în televiziune și este mai pregătit ca niciodată să uimească telespectatorii. Artistul va fi gazda unui show în cadrul căruia 20 de femei își vor căuta bărbatul perfect. Acesta se va numi „Rămân cu tine” și va fi difuzat la Antena 1.

Despre noul proiect în care este implicat, Liviu Vârciu spune că este foarte încântat să facă parte din el și extrem de nerăbdător să cunoască participantele și să le ajute să-și găsească partenerul ideal.

Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună”, a spus Liviu Vârciu, în platoul Observatorului.