Liviu Vârciu, încă o emisiune la Antena 1. Ce show urmează să prezinte în 2020

Publicat: 07/01/2020 | 08:28

Anul 2020 va fi unul plin pentru Liviu Vârciu din punct de vedere profesional. Artistul va avea propria emisiune de dating, la Antena 1. Astfel că reality-show-ul “Poftiți, vă rog”, în care apare alături de Nea Mărin, nu va fi singurul în care va putea fi urmărit partenerul Andei Călin.

Astfel, Liviu Vârciu va urma să prezinte emisiunea “Rămân cu tine”, în care are rolul de a găsi domnișoarelor partenerul potrivit. Este un show de dating, în care artistul va face tot posibilul să facă tinerele fericite și să reușească să le cupleze cu bărbații potriviți, anunță click.ro.

Citește și: Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România! Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

Se însoară cu Anda Călin?!

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt, din nou, împreună. Cei doi s-au împăcat – la începutul primăverii – ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul. Au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între ei și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

Citește și: Ce bolid are Andrei Ștefănescu! I-a luat fața lui Liviu Vârciu, colegul său de la Antena 1

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.

Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă, așa că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă, fericiți, la altar.