Liviu Vârciu are coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului: „Să-i spuneți să nu vină la mine”

Publicat: 24/12/2020 | 14:25

Liviu Vârciu și-a anunțat fanii, pe Instagram, în urmă cu mai puțin de 24 de ore, că este infectat cu noul coronavirus.

Artistul a ținut să le ureze un mesaj de Crăciun fanilor săi printr-o serie de InstaStory-uri, prilej cu le-a dat și vestea rea. Vedeta a ținut să facă și o glumă cu această ocazie, afirmând că a luat virusul nu oricum, ci fix de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, le-a spus Liviu Vârciu, internauților.

Imagini din timpul anunțului

Cum se simte acum

Mai mult, Liviu le-a oferit fanilor și detalii despre starea sa de sănătate. Vedeta a precizat că are forme ușoare ale virusului. Mai mult, artistul a făcut glume pe seama venirii lui Moș Crăciun, în stilul caracteristic.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș craciun. ca n-are cum sa vina. ii e frica sa nu se imbolnaveasca. Sunt bine, sunt sanatos , am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a mai spus artistul.