Liviu Vârciu afectat de coronavirus! Din cauza epidemiei a fost nevoit să amâne premiera filmului său! „Financiar eu am fost ăla păcălit”

Publicat: 12/03/2020 | 18:47

Epidemia de cornonavirus s-a răspândit la nivel global. În prezent, în România există 50 de cazuri de oameni infectați cu virusul COVID-19. Planurile mai multor vedete au fost afectate de virus, unii cântăreți și-au anulat concertele, au fost oprite filările pentru anumit emisiuni, iar teatrele și cinematografele s-au închis.

Liviu Vârciu se numără printre persoanele ale căror proiecte au fost anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Acesta a fost nevoit să renunțe la premiera filmului său, în care a investit zeci de mii de euro. (CITEȘTE ȘI: CUM SE PROTEJEAZĂ LAURA GIURCANU DE CORONAVIRUS? MESAJUL TRANSMIS FANILOR: „ESTE SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL PUTEM FACE”)

Liviu Vârciu este producătorul filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, dar și unul dintre actorii principali. Pelicula trebuia să ajungă în cinematografele din toată țara la finalul lunii martie. Însă, din cauza restricțiilor impuse de apariția coronavirusului evenimentul a fot reprogramat pentru toamnă. (VEZI ȘI: CUM SE PROTEJEAZĂ INFLUENCERIȚELE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI! SÂNZIANA NEGRU A LUAT-O PE CALEA CREDINȚEI. ”VOIAM DE FOARTE MULT TIMP…”)

ESTE SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL PUTEM FACE”)

 „E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vb la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor”, a declarat Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii „Răi da buni”

Actorul a fost unul dintre investitorii principali ai filmului și se pare că pentru moment a pierdut toți banii. Chiar și așa Liviu Vârciu nu se descurajează și speră ca atunci când publicul o să vadă producția, să o aprecieze și să fie pe placul tuturor.

 „Am decis să îl amân pentru 25 septembrie, cu durere în suflet. Toţi suntem la primul nostru film şi ne-am pus toată inima. Financiar eu am fost ăla păcălit”, a mai spus Liviu Vârciu.