Liviu Guță s-a căsătorit în secret la 3 luni de la divorțul de Iuliana, mama copiilor săi. Cum a răspuns criticilor

Publicat: 05/02/2020 | 17:46

E oficial! Liviu Guță s-a căsătorit în secret la doar trei luni după ce a semnat actele de divorț de Iuliana, mama copiilor săi. La scurt timp după ce a făcut publică fericita veste, manelistul și mireasa lui au fost felicitați, dar și criticați dur pentru că au decis să își unească destinele atât de repede după despărțirea de fosta soție.

Citește și: Liviu Guță conduce o mașină de “bombardier”. Costă peste 150.000 de euro și este modelul din 2019

Liviu Guță s-a căsătorit în secret la 3 luni de la divorțul de Iuliana, mama copiilor lui

În urmă cu câteva ore bune, Liviu Guță a dezvăluit că este un om însurat prin intemediul a două poze de album din ziua în care a mers la Starea Civilă împreună cu femeia care i-a furat inima și îl face extrem de fericit. Cununia civilă a Roxanei cu îndrăgitul manelist a fost organizată în mare secret, iar rudele și prietenii apropiați le-au fost alături celor doi miri în ziua cea mare. “Așa se spune: «DA!». Hotărât! Te iubesc Roxana mea din toată inima!!!!!” este mesajul pe care artistul l-a scris în dreptul fotografiei de mai jos. După cum puteți vedea mireasa a optat pentru o rochie elegantă, cu o croială foarte sexy, iar mirele a ales un costum cu un imprimeu spectaculos.

Roxana a devenit soția lui Liviu Guță în cadrul unei ceremonii care a fost organizată în secret la începutul acestei luni © Facebook
Roxana a devenit soția lui Liviu Guță în cadrul unei ceremonii care a fost organizată în secret la începutul acestei luni © Facebook

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele la doar câteva zile după ce au anunțat logodna, dar și faptul că deja și-au cumpărat verighetele.

Citește și: Fosta soție a lui Liviu Guță regretă despărțirea?! “Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit… Poate chiar imposibil”

Declarațiile lui Liviu Guță, după ce a fost criticat că s-a recăsătorit prea repede

Apropiații și fanii au înroșit butonul de like la fotografiile de colecție a celor doi proaspăt căsătoriți, însă, printre sutele de mesaje pozitive s-au numărat și foarte multe negative. Unii dintre internauți l-au criticat pe Liviu Guță pentru că s-ar fi recăsătorit prea repede. Nemulțumit, cântărețul a răbufnit pe pagina sa oficială de Facebook unde a făcut declarații tranșante.

“Mânați pe altă pagină dacă nu vă convine ce postez eu! În altă ordine de idei, voi nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție, așa că vedeți-vă de familiile voastre, de copiii voștri și așa mai departe! Unii mă judecă pentru că se cred mari inteligenți și familiști, dar pe ei nu se văd, ori îmi scriu mesajele în familie ca să se vadă cât de familiști sunt ei! Nu am nevoie de părerile voastre, mai ales să mă judecați că m-am căsătorit cu dragostea vieții mele. Mare păcat, așa-i? Așa se vede din unghiul vostru, că eu sunt cântăreț și cântăreții își schimbă femeile ca pe șosete, spun unii … Dar ce ar fi să vă închipuiți că eu sunt fericit (chiar sunt) și să vă bucurați de binele oamenilor în general, cum și eu vă bucur cu melodiile mele de 23 de ani. Nu aș vrea să scriu o carte pentru că sigur nu ați citi-o, așa că un singur lucru vă spun: eu nu mi-am părăsit familia și nici copiii, sunt prieten cu fosta soție, iar copiii sunt ai noștri și îi creștem în continuare. Punct! Soția mea este un exemplu pentru multe femei. Credeți-mă, eu și Roxana ne iubim foarte mult și așa ne vom iubi toată viața, la fel cum ne vom iubi și copiii indiferent de situașie! Vă mulțumesc celor ce îmi scrieți din suflet, iar celor ce mă jignesc, Dumnezeu să aibă grijă de voi! Să aveți o viață frumoasă și nu uitați să zâmbiți” este mesajul așternut de cunoscutul manelist pe contul său de Facebook.

Liviu Guță a divorțat oficial de mama copiilor săi pe 30 octombrie 2019. După separare, solistul s-a mutat într-un apartament de lux din Pipera, care însă este aproape gol. El a menționat că a rămas în relații bune cu fosta nevastă: “Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei (n.r.:  au un băiat, Mario, 11 ani, un violonist talentat, și o fată, Maria, 6 ani, care studiază pianul)!”.