Liviu Guță conduce o mașină de ”bombardier”. Costă peste 150.000 de euro și este modelul din 2019

Publicat: 07/01/2020 | 11:26

Liviu Guță are o situație financiară de invidiat, motiv pentru care își permite să conducă o mașină de ”bombardier”. Bolidul costă peste 150.000 de euro și este modelul din 2019.

(VEZI ȘI: BOMBĂ ÎN LUMEA MANELELOR! LIVIU GUȚĂ A DIVORȚAT DE SOȚIA LUI, DUPĂ 13 ANI DE ANI DE CĂSNICIE)

Cântărețul de manele este foarte mândru de Mercedesul S pe care l-a achiziționat și pe care îl etalează cu fiecare ocazie când iese în oraș.

Liviu Guță a renunțat la modelul din 2014

Înainte a avut un modelul 2014, de care era extrem de mulțumit.

Asta nu e maşină, e navă spaţială! Merge singură,  nu mă scoate de pe bandă, am masaj în scaun, ba chiar ştie şi unde trebuie să parcheze. Îşi alege singură locul, calculează distanţa dintre maşini şi se opreşte. Am nouă senzori exteriori pentru parcare. Eu doar apăs pe un buton şi o las să-şi facă treaba. După 500 de kilometri la volan, mă obligă să opresc şi să mă odihnesc.

În apare în bord un bec luminos care indică o ceaşcă de cafea. Dacă nu fac lucrul ăsta, se opreşte ea automat după 10 kilometri şi nu mai porneşte preţ de câteva minute. Sunt foarte încântat. Dincolo de luxul din interior, are şi o multitudine de alte funcţii pe care sincer nu le-am descoperit. Am stat eu după ea trei luni, dar a meritat aşteptarea„, povestea Liviu Guță în urmă cu mai mult timp.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)